Kuvataideakatemian Ystävät

Kiinnostaako ajankohtainen kuvataide? Haluatko tukea nuoria taiteilijoita ja kokea taide-elämyksiä hyvässä seurassa? Liity Kuvataideakatemian ystäväksi!

Tervetuloa Kuvataidekatemian ystäväksi!

Kuvataideakatemian Ystävät ry on kuvataiteesta kiinnostuneiden yhdistys, johon kuka tahansa voi liittyä. Vuonna 2001 perustettu ystäväyhdistys tukee Kuvataideakatemian toimintaa, lisää akatemian tunnettuutta ja toimii linkkinä erilaisten kuvataiteesta kiinnostuneiden ihmisten ja akatemian välillä.

Yhdistyksen jäsenenä pääset mukaan kiinnostaviin tapahtumiin, kuten studiovierailuille, tapaamaan taiteen keräilijöitä ja tutustumaan yksityiskokoelmiin. Saat kutsuja Kuvataideakatemian näyttelyihin ja tapahtumiin. Kuvataideakatemian julkaisuista ystävät saavat 20 %:n alennuksen Kuvataideakatemiasta ostettaessa.

Yhdistys myöntää jäsenmaksuillaan stipendin Kuvataideakatemian opiskelijalle Kuvan Kevät -maisterinäyttelyssä. Stipendin saajan valitsevat yhdistyksen jäsenet.

Näin liityt ystäväksi

Kuvataideakatemian ystäviin liittyminen on helppoa: Lähetä sähköpostiviesti yhdistyksen sihteerille osoitteeseen maria.vataja(at)uniarts.fi

Muista mainita viestissäsi nimesi, osoitteesi, sähköpostiosoitteesi sekä millaisesta jäsenyydestä olet kiinnostunut (ks. alla). Lähetämme jäsenmaksulaskun, ja jäsenyys astuu voimaan laskun maksettuasi.

Muistathan, että jäsenyyden voi ostaa myös lahjaksi. Tilaa lahjakortti: Maksat vuosimaksun ystäväsi puolesta ja ilahdutat häntä koko vuoden!

Jäsenmaksut

Yksityishenkilöt vapaavalintainen maksu (minimi 20 €)
Opiskelijat ja taiteilijat 10 €
Pariskunnat samassa osoitteessa 30 €
Yhteisömaksu 250 €
Kannatusjäsenet 1000 €

Hallitus vuonna 2021

kuvataiteilija, taiteen kerääjä Seppo Fränti (puheenjohtaja)
toiminnanjohtaja Alina Mänttäri
tiedottaja Marita Penttilä 
toimitusjohtaja Karl G Rosenqvist
ravintoloitsija Ulla Saarinen
Tuula Koskinen
DI Markku Villikka
johdon assistentti Maria Vataja (sihteeri)

Yhteystiedot

Sihteeri: Maria Vataja
maria.vataja(at)uniarts.fi
puh. 050 511 4838

Kuvataideakatemian ystävät Facebookissa