Uskaltakaa unelmoida, rohkaisevat kitaransoitonopiskelijat

Kitaransoiton opiskelijat Teuvo Taimioja ja Elias Lehti kävivät kertomassa lukiolaisille opintokokemuksistaan lokakuisessa Koe Kampus -päivässä. He kehottavat tekemään mahdollisimman varhaisessa vaiheessa päätöksen siitä, onko hakemassa Sibelius-Akatemian opiskelijaksi.

- Kitaraopiskelijoita ei ehkä ole kahtakymmentäkään mutta meillä on viisi Suomen parasta opettajaa – se on ihan uskomatonta! Saamme tunteja useammalta opettajalta. Myös pianonsoitonopettajia on todella paljon ja siellä on tarjolla jatkuvasti myös koti- ja ulkomaisten opettajien mestarikursseja, Taimioja kiittelee.

- Kitaristeilla on todella hyvä yhteishenki. Kilpailua on, mutta se on tervehenkistä. Tsemppaamme toisiamme, ja esimerkiksi ulkomaillekin lähdetään tiiminä. Luokkatunneilla kaikki pääsevät soittamaan toisilleen, siellä saa aina hyvää palautetta ja on kehittämisen meininki, Lehti toteaa.

- Tieto siitä, että tuli valituksi Sibelius-Akatemiaan tuntui todella hyvältä ja edelleen, kun kuppilassa tapaa opiskelijakollegoita, monet muistelevat päivää jolloin valintapäätökset tulivat. Uskaltakaa unelmoida, rohkaisee Taimioja.