Tutustu Taideyliopistoon opiskelupaikkana

Koe Kampus -tapahtumassa yliopisto-opinnoista kiinnostuneet pääsevät kurkistamaan, millaista on opiskella kuvataidetta, musiikkia tai esittäviä taiteita Taideyliopistossa.

Toista kertaa järjestettävä Koe kampus! -tapahtuma tarjoaa lukiolaisille ja muille yliopisto-opinnoista kiinnostuneille mahdollisuuden tutustua Taideyliopistoon ja muihin pääkaupunkiseudun yliopistoihin. Tapahtuma järjestetään Aalto-yliopiston, Helsingin yliopiston ja Taideyliopiston kampuksilla torstaina 31.10. klo 10–15. 

Taideyliopiston tapahtumissa voi tutustua opiskeluun Kuvataideakatemiassa, Sibelius-Akatemiassa ja Teatterikorkeakoulussa. Kuvataideakatemian ohjelma järjestetään uudessa Kuva/Tila-näyttelytilassa Punavuoressa, Sibelius-Akatemian ohjelma Musiikkitalossa ja Teatterikorkeakoulun ohjelma TeaKin tiloissa Sörnäisissä.

Tapahtumassa kuullaan tietoiskuja hakumenettelystä sekä nykyisten opiskelijoiden kokemuksia opiskelusta Taideyliopiston akatemioissa. Kuvataideakatemian tilaisuudessa tutustutaan opiskelijoiden näyttelyyn, Sibelius-Akatemiassa vieraat pääsevät kuuntelemaan luentoa aikamme musiikista. Teatterikorkeakoulussa järjestetään kiertokäyntejä akatemian tiloihin.

Koe Kampus -tapahtuman tilaisuuksiin ilmoittaudutaan etukäteen. Ilmoittautuminen päättyy 21. lokakuuta. Opettaja voi ilmoittaa kerralla koko ryhmänsä. Ilmoittautuminen on parhaillaan käynnissä tapahtuman www-sivuilla.

Lue lisää Koe Kampus -tapahtumasta ja päivän ohjelmasta täältä.

Asiasanat