Tjango! avaa Sibelius-Akatemian Seinäjoen yksikön konserttisyksyn

Etnoa, klassista ja jazzia musiikissaan yhdistävä instrumentaaliyhtye Tjango! tuo piristyksensä alkaneeseen syksyyn. Yhtye on Suomen Kansanmusiikkiliiton kiertueella syyskuun ajan ja Taideyliopiston Sibelius-Akatemian Seinäjoen yksikkö järjestää konsertin Hotelli-ravintola Almassa. Tapahtuma aloittaa samalla yksikön syyskauden konserttisarjan.

Nelihenkinen Tjango! on akustinen folkjazz-yhtye, joka yhdistelee musiikissaan gypsy swingiä, bluegrassia ja bossa novaa kotimaiseen pelimannimeininkiin. Tjango! on ottanut vaikutteita Django Reinhardtin ja Astor Piazzolan musiikeista ja yhtyeen nimi muodostuukin näistä vaikutteista. Ensimmäiset esiintymisensä yhtye teki vuonna 2010. Tjango!n esikoisalbumi julkaistiin vuonna 2014 ja se yhdisti erittäin onnistuneesti suomalaista kansanmusiikkiperinnettä latinalaisiin ja bluegrass-rytmeihin.

Tjango!n kokoonpano on yhdistelmä klassisen ja kansanmusiikin ammattilaisia, jotka ovat kukin arvostettuja ja menestyneitä oman soittimensa edustajia sekä Taideyliopiston Sibelius-Akatemian alumneja. Tjango!n ikivihreiltä kuulostavat kappaleet ovat kaikki yhtyeen jäsenten omia sävellyksiä.

Tjango!
Pe 27.9.19 klo 19.00
Hotelli-ravintola Alma, Ruukintie 4, Seinäjoki
Liput 12/10 €

Tero Hyväluoma, viulu
Tarmo Anttila, kontrabasso
Antti Leinonen, harmonikka
Otto Tolonen, kitara

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt: https://www.tjango.fi/contact/