Photo: Jens Sethzman
Mette Ingvartsen: to come (extended)

Tanssijantaiteen maisteriopiskelijat valloittavat maailmaa

Taideyliopiston Teatterikorkeakoulun tanssijantaiteen maisteriopiskelijat esiintyvät monilla eurooppalaisilla festivaaleilla ja näyttämöillä syksyn 2017 aikana.

Riikka Laurilehto esiintyy Neu/Now-festivaalilla Amsterdamissa yhdessä Emilie Gregersenin, Naya Mollin, Rebecka Berchtoldin ja Johanne Østervangin kanssa teoksessa LET'S NOT PRETEND TO BE ALONE HERE. Esitys vierailee myös HAUT-teatterissa Kööpenhaminassa Young Choreographers -festivaalilla syyskuussa.

Anni Kaila esiintyy Amsterdamissa Janne-Camilla Lysterin teoksessa OT301:ssa. Syksyllä hän esittää In the Wind -teoksen, joka on syntynyt yhteistyössä itävaltalaisen koreografin Elio Gervasin kanssa Meksikossa ja Itävallassa Klagenfurtissa ja Wienissä.

Anni Koskinen esiintyy Mette Ingvartsenin teoksessa to come (extended) syksyn aikana Itävallassa Grazissa steirische herbst -festivaalilla, Pariisissa Festival D’Automnessa, Rennesissä Mettre en Scène -festivaalilla, NEXT -festivaalilla Kortrijkissä Belgiassa ja Valenciennesissa Ranskassa, sekä Volksbühnellä Berliinissä.