Photo: Veikko Kähkönen / Uniarts Helsinki

Taideyliopiston uuden verkkosivuston beta-versio julkaistu

Taideyliopiston uudesta uniarts.fi-verkkosivustosta on avattu beta-versio, joka löytyy osoitteesta beta.uniarts.fi.

Beta-version julkaisun ensimmäisessä vaiheessa on julkaistu yliopiston koulutusohjelmien esittelysivut, hakuohjeet ja valintaperusteet sekä näihin keskeisesti liittyvät yksittäiset sivut, kuten lukuvuosimaksut ja opiskelupaikan vastaanottaminen. 

Suurin osa uniarts.fi-sisällöistä jää vielä vanhalle sivustolle, joka löytyy edelleen osoitteesta uniarts.fi. Vanhalle sivustolle pääsee pääsee myös uuden sivuston yläosasta löytyvän bannerin linkin kautta. 

Mikä on beta? 

Beta-versio on verkkosivujen ensimmäinen versio, jota kehitetään rikkaammaksi ja monipuolisemmaksi käyttäjädatan ja -tutkimuksen pohjalta. Beta-vaihe on käynnissä tammikuun loppuun asti, jolloin sisältöjen siirto on saatu valmiiksi ja vanha sivusto on saatu suljettua. 

Voinko edelleen käyttää vanhaa sivustoa?

Voit edelleen käyttää vanhaa sivustoa, mutta osa sisällöistä suljetaan aina sitä mukaa, kun sitä siirretään beta.uniarts.fi-sivustolle. Betan ensimmäisessä vaiheessa sivustolta löytyy kaikki muu sisältö, paitsi koulutusohjelmien esittelysivut, hakuohjeet ja valintaperusteet. 

Minne voin antaa palautetta uudesta sivustosta?

Palautetta on mahdollista lähettää uudella sivustolla olevan palautelomakkeen kautta. Palaute ja kehitysehdotukset verkkosivuista auttavat meitä tekemään sivustosta entistä paremman ja käyttäjäystävällisemmän.