Sibelius-Akatemian tohtorikoulutuksen hakuinfo joulukuussa

Suunnitteletko hakemista Taideyliopiston Sibelius-Akatemian tohtorikoulutukseen? Tule kuulemaan ja kysymään tohtorikoulutukseen hakemisen käytännön asioista yleiseen hakuinfoon maanantaina 2.12.2019 klo 16:30-18:00 Helsingin Musiikkitaloon, huone S3101.

Tilaisuudessa keskitytään hakuprosessin vaiheisiin sekä vaadittaviin hakuasiakirjoihin ja käydään läpi järjestelmät, joiden kautta haku tapahtuu. Tässä tilaisuudessa saat hyödyllistä tietoa hakuprosessiin liittyen. Tutkinnon ja tutkimuksen varsinaiseen sisältöön liittyen on hyvä olla yhteydessä kunkin alan professoriin. Tilaisuuteen ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon.

Tohtoriopiskelija voi suorittaa tutkintonsa jollakin kolmesta koulutuslinjasta: taiteilijakoulutus, tutkijakoulutus tai soveltajakoulutus. Hän voi valita näistä sen, joka parhaiten vastaa hänen osaamisprofiiliaan, kiinnostustaan ja tavoitteitaan.

Sibelius-Akatemian tohtorikoulutuksen tavoitteena ovat korkeatasoiseen luovaan ja kriittiseen työskentelyyn kykenevät asiantuntijat, jotka toimivat vaativissa taiteen, tutkimuksen, kehittämisen ja koulutuksen tehtävissä itsenäisesti ja yhdessä toisten kanssa. Musiikin tohtorit toimivat myös yhteiskunnallisina vaikuttajina eettisesti kestävän tulevaisuuden puolesta.

Lisätietoja:

DocMus-tohtorikoulu: asiantuntija Sirpa Järvelä
MuTri-tohtorikoulu: asiantuntija Hannu Tolvanen
(sähköpostit )

Tietoa tohtorikoulutukseen hakemisesta
Tietoa musiikin alan tohtorikoulutuksesta Taideyliopistossa