Photo: Joni Käenmäki
Mutaveijareiden Miia Reko, Aili Järvelä ja Veikko Muikku osallistuivat Emma-ehdokkaiden julkistamistilaisuuteen Sanomatalon mediatorilla 14.12.

Mutaveijareiden Ympäri ämpäri -levylle Emma-ehdokkuus

Mutaveijarit-yhtyeen Ympäri ämpäri! -levy nimettiin Emma-ehdokkaaksi Vuoden 2016 lastenalbumi -kategoriassa. Levyn julkaisija on Taideyliopiston Sibelius-Akatemian oma levymerkki SibaRecords. Emma-ehdokkuus on kaikkiaan SibaRecordsin historian kolmas.

Ympäri ämpäri! on julkaistu huhtikuussa 2016. Se on SibaRecordsin ensimmäinen lastenmusiikkijulkaisu, joka vie yleisön sadepäivien, veden ja kuravellin riemukkaaseen maailmaan eri instrumenttien ja laulun säestyksellä. Levyltä löytyy soittimia laidasta laitaan: erilaisista puhaltimista harmooniin ja kellopelistä haitariin sekä aina vappupilleihin asti! Laulujen mukana matkustellaan ympäri maailmaa ja leikitään mudassa ja vedessä.

Mutaveijarit-yhtye sai alkunsa Sibelius-Akatemian lastenmusiikkikurssilla 2013. Siinä soittavat ja laulavat Aili Järvelä, Eveliina Saikkonen, Veikko Muikku, Johanna Mäkitalo, Mari Nieminen, Miia Reko, Saija Santavirta ja Leena Untamala. Ympäri ämpäri -levyllä on mukana myös vierailevia muusikoita. 

Emma-palkinnon ehdokkaat julkistettiin Helsingin Sanomatalon mediatorilla 14. joulukuuta. Emma Gaala järjestetään 4. helmikuuta 2017 Espoon Metro Areenalla.

 

Lisätietoa: