Lunch Break Rave ravistelee Sibelius-Akatemian arkea torstaina 11. tammikuuta

Lunch Break Rave -tapahtuma eli Suomen ensimmäiset “hiljaiset lounasreivit” järjestetään Musiikkitalolla torstaina 11.1.2018. Pop up -tapahtumassa Sibelius-Akatemian kouluympäristöä järisytetään reivaamalla julkisessa ja avoimessa tilassa klo 11.00-13.00 välisenä aikana. Tapahtuma järjestetään silent disco -konseptilla, ja DJ:nä toimii saksalais-espanjalainen DJ Laura Mrls.

Torstain lounasreivit muuttavat hengähdyspaikaksi tarkoitetun aulan yhdeksi aamupäiväksi avaruusteemaiseksi bilenäyttämöksi. Silent Disco on Suomessa hiljalleen jo tutuksi tullut käsite: yleisö tanssii yhdessä samaan tapaan kuin normaalisti klubilla, mutta musiikki tulee jokaiselle suoraan langattomiin kuulokkeisiin. Silent Rave toimii samoin, mutta musiikki painottuu enemmän elektronisen tanssimusiikin puolelle – ja sitä kuunnellaan lujaa. Kuulokkeet tarjoavat jokaiselle mahdollisuuden sekä uppoutua kokemukseen että jakaa omat fiilikset muiden reivaajien kanssa.

DJ Laura Mrls (DE/ES) on tunnettu elektronisen musiikin dj, joka aloitti uransa Berliinin, Brooklynin ja Göteborgin underground-klubeilla. Helsingissä Laura Mrls on esiintynyt mm. Kaiku-klubilla sekä Flow Festivalilla. Torstain tapahtumassa hän tarjoilee kattauksen teknoa, EBM:ä, housea ja acidia.

Tapahtumassa ei tarjoilla lounasta, mutta Musiikkitalon ravintola palvelee nälkäisiä. Tapahtuman järjestää Sibelius-Akatemian Arts Management -koulutusohjelman maisteriaineryhmä.

Seuraa meitä:
Facebook: https://www.facebook.com/events/356427858156114/
Instagram: @lunch_break_rave

Lisätietoja ja kuvat

Lissu Kirves

p. 040 766 9671