Kiinnostaako kumppanuus musiikkikasvatuksen ISME-maailmankonferenssissa?

Taideyliopisto etsii kumppaneita ISMEn 34. maailmankonferenssiin!

Taideyliopiston isännöimä musiikkikasvatuksen ISME-konferenssi järjestetään 2-7.8.2020 Helsingissä. International Society for Music Educationin 34. maailmankonferenssi tuo Helsinkiin musiikki- ja taidekasvatusalan vaikuttajia kaikkialta maailmasta. Suurtapahtuman pääpaikkoina ovat Finlandia-talo ja Musiikkitalo Töölönlahden alueella.

Kahden vuoden välein järjestettävä ISME-konferenssi on yksi maailman keskeisimmistä taiteiden opetuksen ja taidekasvatuksen tutkimuksen tapahtumista. Helsingin konferenssi tarjoaa kumppaneille mahdollisuuden esitellä suomalaista osaamista ja osallistujille tilaisuuden perehtyä koulutuksemme arvoihin ja ihanteisiin. Taidekasvatuksella on vahva asema kaikille avoimessa, elinikäiselle oppimiselle perustuvassa suomalaisessa kasvatus- ja koulutusjärjestelmässä.

Konferenssin teema on Visions of Equity and Diversity. Suomessa on pitkään edistetty yhdenvertaisuutta ja globaalia vastuuta taiteen keinoin. Taideyliopiston isännöimän konferenssin myötä taidekasvatusyhteisöllä on ainutlaatuinen mahdollisuus kartuttaa osaamistaan yhdenvertaisuuden, tasa-arvon sekä monimuotoisuuden toteuttamisessa ja kehittämisessä. Maailmankonferenssiin odotetaan jopa 2000 kävijää.

Lue lisää konferenssin sivuilta.