Taideyliopiston Sibelius-Akatemian opiskelijat ilahduttavat musiikilla myös kesällä.

Kesä ja konsertit! – Taideyliopiston Sibelius-Akatemian kesän tapahtumat on julkaistu

Kesällä ei lomailla! Tai ainakin näin saattaa ajatella, kun katsoo Taideyliopiston Sibelius-Akatemian kesän tarjontaa. Kesä-syyskuun ohjelma on juuri julkaistu, ja tarjolla on runsas tapahtumatarjonta.

Tänä kesänä ensimmäistä kertaa järjestettävä Sibelius Summer Academy -kesäakatemia on osaltaan rikastuttamassa tapahtumatarjontaa.

Kesäakatemia tarjoaa kesä ja elokuussa yli 20 pääosin vapaapääsyllistä konserttia. Ohjelmassa on puupuhallin-, urku- ja lauluyhtyemusiikkia. Lisäksi kesäakatemia kutsuu yleisön seuraamaan avointa opetusta.

Kesäakatemian ohella kesällä nähdään Kesän nuoret taiteilijat -konserttisarja. Tällä kertaa sarjassa kuullaan neljä konserttia 16.–31.8. Lavalle astuvat barokkisellisti Anna Pulakka, pianisti Sabina Oprea, sellisti Laura Martin ja viola da gambaa soittava Maija Lampela.

Syyskuussa vauhti jatkuu. Ohjelmassa on mm. Sibelius-Akatemian sinfoniaorkesterin syyskauden avauskonsertti Vailla varjoa la 28. syyskuuta. Tuolloin orkesteri saa kapellimestarikseen Leif Segerstamin ja ohjelmassa on Segerstamin teos syntetisaattorille ja orkesterille.

Kesä-syyskuun tapahtumat löydät kokonaisuudessaan tapahtumakalenteristamme tai kesän kausiesitteestämme.