Photo: Veikko Kähkönen

Avoimen yliopiston syysopinnot: Ilmoittaudu 6.8.2019 alkaen!

Ilmoittautuminen Taideyliopiston avoimen yliopiston syysopetukseen alkaa tiistaina 6.8.2019 klo 9.00 ja päättyy kurssista riippuen joko tiistaina 20.8.2019 tai maanantaina 26.8.2019.

Taideyliopiston avoimessa yliopistossa voit tutustua taiteen korkeakouluopintoihin, syventää ammattitaitoasi, kehittää osaamistasi välivuoden aikana tai viihtyä taiteen parissa omaksi iloksesi. Taideyliopiston avoin yliopisto tarjoaa kymmeniä erilaisia musiikin, kuvataiteen, teatterin ja tanssin alan kursseja sekä laajempia opintokokonaisuuksia.

Kursseja voi selata Avoimen kampuksen kurssikalenterissa koulutusalan, oppiaineen tai hakusanan mukaan. Syksyn kurssitarjontaan kuuluvat esimerkiksi Luovan liiketoiminnan opintokokonaisuus (20 op), Kansanmusiikkipedagogiikan luovat menetelmät opettajan työssä (6 op), Paikka- ja tilasidonnainen taide: ValoTaideValo (4 op), Äänitys ja äänituotanto (8 op) ja Immersiivinen teatteri (2 op).

Lisäksi avoimen yliopiston opiskelijoille on tarjolla integroitua opetusta eli kurssipaikkoja useille kymmenille Taideyliopiston tutkinto- ja jatkokoulutuksen kursseille. Tutkinto-opetukseen integroitujen kurssien ilmoittautuminen päättyy 20.8.2019.

Tutustu tarjontaan Avoimen kampuksen kurssikalenterissa ja hae mukaan!

Lisätiedot: avoin@uniarts.fi

Asiasanat