Photo: Veikko Kähkönen

Avoimen yliopiston kesäopinnot: Ilmoittaudu 9.4. alkaen!

Ilmoittautuminen Taideyliopiston avoimen yliopiston kesäopetukseen alkaa tiistaina 9.4.2019 klo 9.00 ja päättyy torstaina 25.4.2019. 

Kursseja voi selata Avoimen kampuksen kurssikalenterissa koulutusalan, oppiaineen tai hakusanan mukaan. Kesän opintotarjonta koostuu kuvataiteen, musiikin, tanssin ja teatterin kursseista. Uusia lisäyksiä ovat esimerkiksi Kuoronjohdon perusteet (6 op) ja Näyttelijäntaiteen perusopintokokonaisuus (25 op), joka jatkuu kesän jälkeen syyslukukaudelle. Kesäkursseilla tarjotaan Taideyliopiston normaalien tutkintovaatimusten mukaista opetusta. Tarkistathan kurssikohtaiset ilmoittautumis- tai hakuohjeet kurssin omalta sivulta.

Osa kursseista järjestetään yhteistyönä Helsingin seudun kesäyliopiston kanssa. Tunnistat ne kurssin nimessä olevasta tarkennuksesta (esim. Helsingin seudun kesäyliopisto: Johdatus draaman kirjoittamiseen). Huomaathan, että näiden kurssien ilmoittautumisajat ja -ohjeet voivat poiketa Taideyliopiston avoimen yliopiston ilmoittautumiskäytännöistä.

Tutustu tarjontaan Avoimen kampuksen kurssikalenterissa ja hae mukaan 25.4. mennessä!