Avoimet työpaikat

Taideyliopisto on taidealojen koulutuksen ja tutkimuksen kansainvälinen suunnannäyttäjä, jonka laaja taidealojen koulutustarjonta ja uutta luova opetuksen ja tutkimuksen vuoropuhelu tekevät siitä kansainvälisesti ainutlaatuisen yliopiston. Taideyliopistossa olet osa moniarvoista ja elävää yhteisöä, joka vaalii perinteitä ja tuo yhteiskuntaan uusia näkökulmia ja energiaa. 

TYÖMESTARI toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen

Julkaistu To, 10/01/2019 - 11:00
Kuvataideakatemia
Hakuaika päättyy 30.01.2019 23:50

Taideyliopisto on taidealojen koulutuksen ja tutkimuksen kansainvälinen suunnannäyttäjä, joka vahvistaa taidetta yhteiskuntaa uudistavana voimana. Laaja taidealojen koulutustarjonta ja uutta luova opetuksen ja tutkimuksen vuoropuhelu tekevät Taideyliopistosta kansainvälisesti ainutlaatuisen yliopiston.

Taideyliopiston Kuvataideakatemia on kuvataiteisiin keskittynyt kansainvälinen akatemia ja ainoa laatuaan Suomessa. Se tarjoaa korkeatasoista opetusta kuvanveistossa, liikkuvassa kuvassa, maalaustaiteessa, paikka- ja tilannesidonnaisessa taiteessa, taidegrafiikassa ja valokuvataiteessa, ja on uranuurtaja taiteellisen tutkimuksen saralla. Kuvataideakatemia on kouluttanut kuvataiteilijoita jo vuodesta 1848.

 

Haemme Taideyliopiston Kuvataideakatemian teknisiin palveluihin, yhteisen opetuksen opetusalueelle, osaavaa ja energistä

TYÖMESTARIA toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

 

Työmestarina työskentelet osana Kuvataideakatemian opetuksen teknisten palveluiden tiimiä. Työmestarin tehtävään kuuluu opetusjärjestelyjä, opiskelijoiden ohjausta sekä Taide ja teknologia -opetuskokonaisuuden tukeminen. Tässä roolissa työmestari osallistuu myös digitaalisten työkalujen kehittämiseen ja hankintoihin. Työmestari osallistuu myös Kuvataideakatemian AV-lainaamon toimintaan.

Edellytämme sinulta

  • soveltuvaa koulutusta
  • kokemusta luovan ohjelmoinnin ("creative coding") projekteista ja/tai avoimen lähdekoodin ohjelmistokirjastojen (Arduino, Processing, openFrameworks tms.) hyödyntämisestä
  • erinomaisia yhteistyö-, vuorovaikutus- ja viestintätaitoja
  • nykyaikaisen av- ja esitystekniikan tuntemusta
  • kiinnostusta ja innostusta Taide ja teknologia -opetukseen liittyvien digitaalisten työkalujen kehittämiseen

Eduksi katsomme

  • ohjelmointikokemuksen Java, C++ tai C# kielestä ja/tai web-ohjelmoinnista (HTML ja JavaScript/PHP)
  • B- tai C-ajokortin
  • työkokemuksen taideoppilaitoksesta tai taidealan organisaatiosta

Tehtävän palkkaus perustuu yliopistojen palkkausjärjestelmän muun kuin opetus- ja tutkimushenkilöstön vaativuuskehikon tasoon 7. Tämän lisäksi maksamme henkilökohtaiseen suoriutumiseen perustuva palkanosaa.

Pyydämme toimittamaan hakemukset liitteineen yhtenä pdf-tiedostona Taideyliopiston Kuvataideakatemian kirjaamoon kuva.kirjaamo@uniarts.fi viimeistään keskiviikkona 30.1.2019. Hakemuksia ei palauteta. Tiedusteluihin vastaa sähköpostitse teknisten palveluiden päällikkö Samppa Murtomäki samppa.murtomaki@uniarts.fi