Avoimet työpaikat

Taideyliopisto on taidealojen koulutuksen ja tutkimuksen kansainvälinen suunnannäyttäjä, jonka laaja taidealojen koulutustarjonta ja uutta luova opetuksen ja tutkimuksen vuoropuhelu tekevät siitä kansainvälisesti ainutlaatuisen yliopiston. Taideyliopistossa olet osa moniarvoista ja elävää yhteisöä, joka vaalii perinteitä ja tuo yhteiskuntaan uusia näkökulmia ja energiaa. 

Tuottajaharjoittelija

Julkaistu Ma, 13/01/2020 - 14:24
Kuvataideakatemia

Taideyliopisto on taidealojen koulutuksen ja tutkimuksen kansainvälinen suunnannäyttäjä, joka vahvistaa taidetta yhteiskuntaa uudistavana voimana. Laaja taidealojen koulutustarjonta ja uutta luova opetuksen ja tutkimuksen vuoropuhelu tekevät Taideyliopistosta kansainvälisesti ainutlaatuisen yliopiston.

 

Etsimme reipasta ja oma-aloitteista tuottajaharjoittelijaa

Oletko kiinnostunut kuvataiteesta ja näyttelyiden ja tapahtumien tuottamisesta? Haluatko toimia yhteistyössä tulevaisuuden taiteilijoiden kanssa?

Tarjoamme kiinnostavan ja monipuolisen harjoittelupaikan maan korkeinta kuvataiteen opetusta tarjoavassa Taideyliopiston Kuvataideakatemiassa 17.2.–16.5.2020 väliseksi ajaksi.

Taideyliopiston Kuvataideakatemian kevään kohokohta on Kuvan Kevät -maisterinäyttely, johon osallistuu tänä vuonna noin 40 kuvataiteilijaa. Näyttely järjestetään sekä Kuvataideakatemian omissa että muissa näyttelytiloissa Helsingin keskustan alueella 6.5.–31.5.2020.

Kuvan Kevään lisäksi tuotantoharjoittelija on mukana myös muissa taiteellisen toiminnan tuotannoissa, kuten Saari2020 projektissa, joka toteutetaan Kuninkaansaaressa Helsinki Biennalen tapahtumapaikkana toimivan Vallisaaren vieressä.

Tuottajaharjoittelijana pääset työskentelemään osana Kuvataideakatemian näyttelytiimiä. Avustavien tuotantotehtävien lisäksi työhösi kuuluu mm. yhteydenpitoa taiteilijoihin ja tavarantoimittajiin sekä viestintään liittyviä tehtäviä, kuten näyttelykatalogin kokoamista, näyttelyn verkkosivujen päivitystä ja teoslistojen laatimista. Kuvan Kevät on erinomainen oppimisympäristö suuren ryhmänäyttelyn tuotannosta, ja Saari 2020 -projektin yhteydessä tarjoamme mahdollisuuden tutustua uuden, omintakeisen taidekokonaisuuden prosesseihin.

Toivomme harjoittelijalta ennen kaikkea reippautta, oma-aloitteisuutta, ideointikykyä sekä valmiutta itsenäiseen työskentelyyn. Lisäksi edellytämme sujuvaa tietoteknistä osaamista, hyvää englannin kielen taitoa ja kiinnostusta kuvataiteen kenttään sekä näyttelytoimintaan.

Kolmen kuukauden harjoittelujakso sijoittuu helmi–toukokuulle 2020. Harjoittelu on kokoaikainen. Työharjoittelusta maksetaan työharjoittelupalkkaa.

Lisätietoja ja yhteydenotot: Tuotantopäällikkö Anni Anttonen ( )

Lähetä CV sekä avoin hakemus maanantaihin 20.1. mennessä yhtenä pdf-tiedostona osoitteeseen

www.exhibitionlaboratory.fi
www.uniarts.fi
www.kuvankevat.fi
www.facebook.com/kuvankevat/