Avoimet työpaikat

Taideyliopisto on taidealojen koulutuksen ja tutkimuksen kansainvälinen suunnannäyttäjä, jonka laaja taidealojen koulutustarjonta ja uutta luova opetuksen ja tutkimuksen vuoropuhelu tekevät siitä kansainvälisesti ainutlaatuisen yliopiston. Taideyliopistossa olet osa moniarvoista ja elävää yhteisöä, joka vaalii perinteitä ja tuo yhteiskuntaan uusia näkökulmia ja energiaa. 

Tuottajaharjoittelija

Julkaistu Pe, 11/01/2019 - 15:50
Kuvataideakatemia
Hakuaika päättyy 27.01.2019 23:59

Taideyliopisto on taidealojen koulutuksen ja tutkimuksen kansainvälinen suunnannäyttäjä, joka vahvistaa taidetta yhteiskuntaa uudistavana voimana. Laaja taidealojen koulutustarjonta ja uutta luova opetuksen ja tutkimuksen vuoropuhelu tekevät Taideyliopistosta kansainvälisesti ainutlaatuisen yliopiston.

Etsimme reipasta ja oma-aloitteista tuottajaharjoittelijaa

Oletko kiinnostunut kuvataiteesta ja näyttelyiden ja tapahtumien tuottamisesta? Haluatko toimia yhteistyössä tulevaisuuden taiteilijoiden kanssa?

Tarjoamme kiinnostavan ja monipuolisen harjoittelupaikan maan korkeinta kuvataiteen opetusta tarjoavassa Taideyliopiston Kuvataideakatemiassa 11.2.–12.5.2019 väliseksi ajaksi.

Taideyliopiston Kuvataideakatemian kevään kohokohta on Kuvan Kevät -maisterinäyttely, johon osallistuu tänä vuonna yli 50 valmistuvaa kuvataiteilijaa. Näyttely järjestetään Kuvataideakatemian omissa ja muissa näyttelytiloissa Helsingin keskustan alueella 4.5.–2.6.2019.

Lisäksi tuotamme parhaillaan Taideyliopiston tutkimuspaviljonkia, joka kokoaa tutkivat taiteilijat maailman tunnetuimman nykytaidetapahtuman, Venetsian biennaalin yhteyteen keväällä ja kesällä 2019.

Tuottajaharjoittelijana pääset työskentelemään osana Kuvataideakatemian tuotantotiimiä. Avustavien tuotantotehtävien lisäksi työhösi kuuluu mm. yhteydenpitoa taiteilijoihin ja tavarantoimittajiin sekä viestintään liittyviä tehtäviä, kuten näyttelyn verkkosivujen päivitystä ja teoslistojen laatimista. Kuvan Kevät on erinomainen oppimisympäristö suuren ryhmänäyttelyn tuotannosta, ja Venetsian tutkimuspaviljongin yhteydessä on mahdollista tutustua myös kansainvälisen hankkeen prosesseihin.

Toivomme harjoittelijalta ennen kaikkea reippautta, oma-aloitteisuutta, ideointikykyä sekä valmiutta itsenäiseen työskentelyyn. Lisäksi edellytämme sujuvaa tietoteknistä osaamista, hyvää englannin kielen taitoa ja kiinnostusta kuvataiteen kenttään sekä näyttelytoimintaan.

Kolmen kuukauden harjoittelujakso sijoittuu helmi–toukokuulle 2019. Toiveena on kokoaikainen harjoittelija. Työharjoittelusta maksetaan työharjoittelupalkkaa.

Lisätietoja ja yhteydenotot: Vastaava tuottaja Anni Anttonen
( )

Lähetä CV sekä avoin hakemus sunnuntaihin 27.1. mennessä yhtenä pdf-tiedostona osoitteeseen

www.uniarts.fi
www.kuvankevat.fi
www.facebook.com/kuvankevat/
www.researchpavilion.fi/
www.facebook.com/researchpavilion/