Avoimet työpaikat

Taideyliopisto on taidealojen koulutuksen ja tutkimuksen kansainvälinen suunnannäyttäjä, jonka laaja taidealojen koulutustarjonta ja uutta luova opetuksen ja tutkimuksen vuoropuhelu tekevät siitä kansainvälisesti ainutlaatuisen yliopiston. Taideyliopistossa olet osa moniarvoista ja elävää yhteisöä, joka vaalii perinteitä ja tuo yhteiskuntaan uusia näkökulmia ja energiaa. 

Suunnittelupäällikkö

Julkaistu Ti, 31/12/2019 - 11:21
Kuvataideakatemia

Haluatko olla mukana rakentamassa tulevaisuutta? Taideyliopistossa olet osa moniäänistä yhteisöämme, joka toimii taidealojen koulutuksen ja tutkimuksen kansainvälisenä suunnannäyttäjänä. Vahvistamme palveluitamme ja etsimme nyt joukkoomme

 

Taideyliopiston Kuvataideakatemiaan

 

SUUNNITTELUPÄÄLLIKKÖÄ

määräaikaiseen työsuhteeseen (sijaisuus) 2020 loppuun. Työ alkaa sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian.

 

Suunnittelupäällikkönä vastaat toiminnan suunnitteluprosessin ohjauksesta ja kehittämisestä Kuvataideakatemiassa. Tehtävänäsi on huolehtia, että prosessin sisältö ja lopputulos vastaavat niin akatemian kuin yliopiston johdon tarpeita. Olet valmis tarttumaan moninaisiin valmistelu-, selvitys- ja raportointitehtäviin sekä tuottamaan, jäsentelemään ja analysoimaan tietoa johtamisen tueksi. Lisäksi sinulle kuuluu Kuvataideakatemian laatuvastaavan tehtävät ja olet mukana akatemian eri projekteissa.  

Tärkeät kollegat löytyvät lisäksi muiden akatemioiden suunnittelupäälliköistä ja Taideyliopiston kehittämispalveluiden päälliköstä. Osallistut myös erityyppisiin Taideyliopiston kehitystehtäviin.

 

Haemme aktiivista ja oma-aloitteista tiimipelaajaa, joka kykenee hahmottamaan laajoja kokonaisuuksia ja toimimaan kumppanina kehittämistyössä. Toimintaympäristömme vaatii sinulta sekä kyvykkyyttä itsenäiseen ja oma-aloitteeseen työskentelyyn että ryhmätyötaitoja. Sinulla on näyttöä erilaisten projektien sekä valmistelu-, selvitys- ja raportointitehtävien menestyksellisestä läpiviennistä sekä tietoaineistojen analysoinnista. Sinulla on hyvät tietotekniset valmiudet ja olet tottunut hyödyntämään erilaisia tietojärjestelmiä työssäsi.

 

Hyvän pohjan toiminnan suunnitteluprosessin ohjaukseen luo soveltuva ylempi korkeakoulututkinto sekä aiempi kokemus yliopistomaailmasta, julkiselta sektorilta ja/tai vastaavista tehtävistä yksityisellä sektorilla. Suunnittelupäällikön työssä on eduksi, jos tunnet yliopistojen ohjaus- ja rahoitusmallia.

 

Odotamme sinulta tehtävään sopivaa korkeakoulututkintoa sekä hyvää englannin kielen taitoa. Ruotsin kielitaito on eduksi. Toivomme lisäksi, että sinulla on hyvä ymmärrys taloudesta, budjetoinnista ja niiden toimintaa ohjaavasta vaikutuksesta sekä aito kiinnostus yliopistokenttään ja sen kehitykseen.

 

Työskentelypaikkanasi on Taideyliopiston Kuvataideakatemian kampus Vallilassa sekä Taideyliopiston muut kampukset Töölössä ja Sörnäisissä.

 

Tarjoamme työntekijöillemme monipuoliset ja haastavat tehtävät taiteen uusimpien virtausten parissa. Lisäksi tarjoamme mahdollisuuksia oman osaamisen kehittämiseen sekä joustavat työajat, kattavan työterveyshuollon ja laajan tarjonnan yliopiston omia taide- ja kulttuuritapahtumia. Palkkauksessa noudatamme yliopistojen yleisen työehtosopimuksen mukaista muun henkilöstön palkkausjärjestelmää. Tehtävä sijoittuu vaativuustasolle 11. Lisäksi maksetaan henkilökohtaista palkanosaa henkilön osaamisen ja kokemuksen perusteella.

 

Kiinnostuitko? Jätäthän hakemuksesi ansioluetteloineen mahdollisimman pian sähköisen e-rekrytointijärjestelmämme kautta täällä, kuitenkin viimeistään 20.1.2020.

 

Lisätietoja tehtävästä antavat palvelu- ja henkilöstöpäällikkö Sanna Yliheljo sekä hakemusteknisissä kysymyksissä henkilöstöasiantuntija Leena-Kaisa Paananen. Sähköpostimme ovat muotoa etunimi.sukunimi@uniarts.fi