Avoimet työpaikat

Taideyliopisto on taidealojen koulutuksen ja tutkimuksen kansainvälinen suunnannäyttäjä, jonka laaja taidealojen koulutustarjonta ja uutta luova opetuksen ja tutkimuksen vuoropuhelu tekevät siitä kansainvälisesti ainutlaatuisen yliopiston. Taideyliopistossa olet osa moniarvoista ja elävää yhteisöä, joka vaalii perinteitä ja tuo yhteiskuntaan uusia näkökulmia ja energiaa. 

Suunnittelija

Julkaistu To, 28/11/2019 - 08:13
Teatterikorkeakoulu
Hakuaika päättyy 31.01.2020 23:59

Haluatko olla mukana rakentamassa tulevaisuutta? Taideyliopistossa olet osa moniäänistä yhteisöämme, joka toimii taidealojen koulutuksen ja tutkimuksen kansainvälisenä suunnannäyttäjänä. Haemme Taideyliopiston Teatterikorkeakouluun

SUUNNITTELIJAA

toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan.

Suunnittelijan tehtävät

Suunnittelijan tehtävänä on vastata ensisijaisesti Teatterikorkeakoulun tohtorikoulutuksen suunnittelusta, budjetoinnista ja budjetin seuraamisesta. Lisäksi suunnittelija osallistuu tohtorikoulutuksen ja Esittävien taiteiden tutkimuskeskuksen kehittämiseen yhteistyössä opetus- ja tutkimus sekä muun henkilöstön kanssa.

Mitä odotamme?

  • tehtävään soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa

  • kokemusta opintohallinnosta

  • yhteistyökykyä, selkeää kommunikaatiota ja järjestelmällisyyttä

  • kykyä itsenäiseen ja vastuulliseen työskentelyyn

  • hyvän suomen kielen lisäksi erinomaista englannin kielen taitoa.

Suunnittelija kuuluu Teatterikorkeakoulun palveluyksikön opetuksen suunnittelusta ja kehittämisestä vastaavaan ryhmään. Tehtäviin kuuluu osallistuminen palveluyksikön ja ryhmän työskentelyyn ja toiminnan kehittämiseen sekä mahdollisia muita erikseen sovittavia tehtäviä. Osa tehtävistä toteutetaan yhteistyössä Kuvataideakatemian ja Taideyliopiston muiden yksiköiden kanssa.

Tohtorikoulutuksen ja akatemian taiteenalojen tuntemus sekä opintohallinnon tietojärjestelmien hallinta katsotaan tehtävässä eduksi.

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme työntekijöillemme monipuoliset ja haastavat tehtävät taiteen uusimpien virtausten parissa. Lisäksi tarjoamme mahdollisuuksia oman osaamisen kehittämiseen, joustavat työajat sekä kattavan työterveyshuollon ja muita henkilöstöetuja.

Tehtävän palkkaus sijoittuu yliopistojen yleisen työehtosopimuksen muun henkilöstön vaativuustasolle 9, jolloin kokonaispalkka on 3100-3500 euroa riippuen henkilökohtaisesta palkanosasta.

Hakeminen

Kiinnostuitko? Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian sähköisen e-rekrytointijärjestelmämme kautta tästä, kuitenkin viimeistään perjantaina 31.1.2020.

Lisätietoja

Jan-Peter Kaiku, opetuksen kehittämispäällikkö, jan-peter.kaiku(at)uniarts.fi , 0400 792 041

Laura Jännes, palvelu- ja henkilöstöpäällikkö, laura.jannes(at)uniarts.fi , 0400 792 043