Avoimet työpaikat

Taideyliopisto on taidealojen koulutuksen ja tutkimuksen kansainvälinen suunnannäyttäjä, jonka laaja taidealojen koulutustarjonta ja uutta luova opetuksen ja tutkimuksen vuoropuhelu tekevät siitä kansainvälisesti ainutlaatuisen yliopiston. Taideyliopistossa olet osa moniarvoista ja elävää yhteisöä, joka vaalii perinteitä ja tuo yhteiskuntaan uusia näkökulmia ja energiaa. 

Orkesteri- ja kiertuetoiminnan tuotantosuunnittelija

Julkaistu Pe, 08/11/2019 - 12:50
Sibelius-Akatemia
Hakuaika päättyy 02.12.2019 15:00

Haluatko olla mukana rakentamassa tulevaisuutta? Taideyliopistossa olet osa moniäänistä yhteisöämme, joka toimii taidealojen koulutuksen ja tutkimuksen kansainvälisenä suunnannäyttäjänä. Haemme Taideyliopiston Sibelius-Akatemiaan

ORKESTERI- JA KIERTUETOIMINNAN TUOTANTOSUUNNITTELIJAA

määräaikaiseen työsuhteeseen. Työ alkaa 1.1.2020 tai sopimuksen mukaan ja päättyy 30.9.2023.

Tuotantosuunnittelijana saat olla mukana luomassa Sibelius-Akatemian orkesterikoulutuksen ja nuorten muusikoiden kansainvälistä menestystarinaa. Vastaat viiden kansainvälisen yhteistyöproduktion toteuttamisesta yhdessä maailman johtavien musiikkikorkeakoulujen kanssa. Kiertueiden lisäksi vastaat orkesteri- ja kuorokoulutuksen opintojaksojen ja tapahtumien suunnittelusta ja toteutuksesta yhdessä palvelualueen muiden toimijoiden kanssa. Teet tiivistä yhteistyötä Sibelius-Akatemian orkesterikoulutuksesta vastaavan professorin, aineryhmien ja suomalaisten ammattiorkestereiden kanssa. Tehtäviisi kuuluu myös osallistuminen tiimin ja yksikön työskentelyn ja toiminnan kehittämiseen sekä mahdollisia muita erikseen sovittavia tehtäviä.

Hallinnollisesti Tuotantosuunnittelija sijoittuu Sibelius-Akatemian tuotantopalvelujen alaiseen musiikinjohdon-, orkesteri- ja kuorokoulutuksen opetuksesta ja tapahtumatoiminnasta vastaavaan yksikköön.

Tehtävään valittavalta odotamme

  • korkeakoulututkintoa tai soveltuvaa koulutusta,
  • orkesteritoiminnan ja -musiikin käytäntöjen tuntemusta,
  • kokemusta orkesterikiertueista,
  • musiikkialan koulutuksen tuntemusta,
  • kokemusta korkeakoulun ja/tai orkesterin hallintotehtävistä,
  • soveltuvaa tuottajakokemusta, ja
  • sujuvaa kielitaitoa erityisesti englannin kielessä.

Lisäksi edellytämme

  • itsenäistä työskentelyotetta, organisointikykyä, joustavuutta sekä yhteistyökykyä.

Palkkaus

Tarjoamme työntekijöillemme monipuoliset ja haastavat tehtävät sekä mahdollisuuksia oman osaamisen kehittämiseen, joustavat työajat ja kattavan työterveyshuollon ja muita henkilöstöetuja.

Palkkauksessa noudatamme yliopistojen yleisen työehtosopimuksen muun kuin opetus- ja tutkimushenkilöstön palkkausjärjestelmää. Tuotantosuunnittelijan tehtävän vastuutason määrittelyssä on jonkin verran jouston varaa ehdokkaan kokemustaustan mukaan. Palkka määräytyy lopullisen tehtäväkuvan ja aiemman kokemustaustan perusteella.

Hakeminen

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi liitteineen ja palkkatoiveineen sähköisen e-rekrytointijärjestelmämme kautta tästä (linkki hakulomakkeelle) viimeistään maanantaina 2.12.2019 klo 15.00 mennessä.

Tiedustelut

Lisätietoja tehtävästä antaa orkesteritoiminnan päällikkö Nina Lackman, p. 046 9220647, etunimi.sukunimi@uniarts.fi.

Hakemista koskeviin tiedusteluihin vastaa suunnittelija Katja Vento, puh. +358 40 710 4213 tai etunimi.sukunimi@uniarts.fi.