Avoimet työpaikat

Taideyliopisto on taidealojen koulutuksen ja tutkimuksen kansainvälinen suunnannäyttäjä, jonka laaja taidealojen koulutustarjonta ja uutta luova opetuksen ja tutkimuksen vuoropuhelu tekevät siitä kansainvälisesti ainutlaatuisen yliopiston. Taideyliopistossa olet osa moniarvoista ja elävää yhteisöä, joka vaalii perinteitä ja tuo yhteiskuntaan uusia näkökulmia ja energiaa. 

Opintopalvelusihteerin määräaikainen tehtävä

Julkaistu Ma, 10/06/2019 - 10:21
Sibelius-Akatemia

Haluatko olla mukana rakentamassa tulevaisuutta? Taideyliopistossa olet osa moniäänistä yhteisöämme, joka toimii taidealojen koulutuksen ja tutkimuksen kansainvälisenä suunnannäyttäjänä. Taideyliopiston Sibelius-Akatemian opintopalveluissa on haettavana opintopalvelusihteerin määräaikainen tehtävä ajalle ajalle 31.12.2019 saakka. (aloitus sopimuksen mukaan)

Opintopalvelusihteerinä työskentelet Sibelius-Akatemian hakijapalveluissa. Olet mukana uusien opiskelijoiden perehdyttämisessä, hakijamarkkinointitapahtumien suunnittelussa ja järjestämisessä, hakijaneuvonnassa sekä opintopolku-järjestelmän hallinnoinnissa. Tuet opintopalvelutiimiä myös muissa sen vastuutehtävissä, jotka liittyvät mm. asiakaspalveluun, opiskelijarekisteriin ja erilaisiin palkkioihin. Työskentelet kansainvälisen asiakaskunnan kanssa suomen, englannin ja ruotsin kielillä.

Tehtävä sijoittuu vaativuustasolle 6, jolloin kokonaiskuukausipalkka on noin 2300-2400 euroa.

Odotamme hakijoilta

  • korkeakoulututkintoa
  • kokemusta korkeakoulun opintopalveluista ja tietojärjestelmistä
  • hyvää tietotekniikan hallintaa
  • oma-aloitteisuutta sekä systemaattista ja itsenäistä työskentelyotetta
  • yhteistyökykyä ja joustavaa suhtautumista erilaisiin työtehtäviin
  • hyvän suomen kielen taidon lisäksi sujuvaa englannin kielen taitoa (ruotsin kieli on etu) sekä
  • halua tukea opiskelijoita ja opettajia heidän arjessaan.

Arvostamme musiikkikoulutuksen tuntemusta ja kiinnostusta musiikkiin.

Työsuhteen ehdoissa noudatamme

yliopistojen yleistä työehtosopimusta ja palkkaukseen sovellamme työehtosopimuksen muun henkilöstön palkkausjärjestelmää.

Hakeminen

Toimitathan hakemuksesi sekä CV:si yhtenä pdf-tiedostona osoitteeseen siba.kirjaamo(at)uniarts.fi viimeistään ma 17.6.2019 klo 15. Ilmoitathan otsikossa selkeästi, mitä tehtävää/tehtäviä haet. Voit siis hakea molempia tehtäviä yhdellä hakemuksella. Ilmoita myös hakemuksessasi, milloin voisit ottaa tehtävän vastaan.

Tiedustelut

Sanna Viitanen, opintopalvelupäällikkö, sanna.viitanen(at)uniarts.fi, puh. 050 526 6543. Tavoitettavissa tiedusteluja varten 10.6. klo 14-15 ja 14.6. klo 10-11.