Avoimet työpaikat

Taideyliopisto on taidealojen koulutuksen ja tutkimuksen kansainvälinen suunnannäyttäjä, jonka laaja taidealojen koulutustarjonta ja uutta luova opetuksen ja tutkimuksen vuoropuhelu tekevät siitä kansainvälisesti ainutlaatuisen yliopiston. Taideyliopistossa olet osa moniarvoista ja elävää yhteisöä, joka vaalii perinteitä ja tuo yhteiskuntaan uusia näkökulmia ja energiaa. 

Johdon assistentti

Julkaistu Ti, 18/06/2019 - 13:19
Teatterikorkeakoulu
Hakuaika päättyy 07.08.2019 23:59

Taideyliopisto on taidealojen koulutuksen ja tutkimuksen kansainvälinen suunnannäyttäjä, joka vahvistaa taidetta yhteiskuntaa uudistavana voimana. Taideyliopiston laaja taidealojen koulutustarjonta ja uutta luova opetuksen ja tutkimuksen vuoropuhelu tekevät Taideyliopistosta kansainvälisesti ainutlaatuisen yliopiston. 

Haemme Taideyliopiston Teatterikorkeakouluun

Johdon assistenttia

Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva. Valittavan henkilön toivotaan aloittavan tehtävässä 1.9.2019 (tai sopimuksen mukaan).

Johdon assistentin tehtäviin kuuluu

  • johdon assistenttina toimiminen

  • kokouksien suunnittelu ja kokoussihteerinä toimiminen

  • taustaselvitysten ja asiakokonaisuuksien valmistelu johdon päätöksenteon tueksi

  • johdon tapahtumien ja sidosryhmätyön organisointi ja järjestäminen

  • kirjaamotoiminnasta ja asiakirjahallinnosta vastaaminen

  • muita Teatterikorkeakoulun johdon ja kehittämispalveluiden tehtäviä

Mitä odotamme?

Haemme ongelmanratkaisutaitoista, ennakointi- ja organisointikykyistä ja yhteistyötaitoista henkilöä, jolla on tehtävään soveltuva korkeakoulutasoinen koulutus sekä kokemusta vastaavista tehtävistä. Tehtävän hoitaminen edellyttää hyviä tietoteknisiä ja viestinnällisiä valmiuksia sekä erinomaista englannin ja ruotsin kielen taitoa. Yliopistomaailman tuntemus katsotaan tehtävässä eduksi.

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme työntekijöillemme monipuoliset ja haastavat tehtävät taiteen uusimpien virtausten parissa. Lisäksi tarjoamme mahdollisuuksia oman osaamisen kehittämiseen sekä joustavat työajat ja kattavan työterveyshuollon.

Palkkaus perustuu yliopistojen palkkausjärjestelmän muun henkilökunnan vaativuustasoon 8, mikä henkilökohtaisesta suoritustasosta riippuen sijoittuu euromääräisesti tasolle 2769-2950 euroa/kk.

Hakemukset pyydetään toimittamaan Teatterikorkeakoulun kirjaamoon teak.kirjaamo(at)uniarts.fi viimeistään 7.8.2019.

Tiedustelut

Ajalla 26.-28.6. ja 4.-7.8.2019 suunnittelupäällikkö Alina Savolainen, 0400-792089 alina.savolainen(at)uniarts.fi