Hurraa! Vietämme 10-vuotisjuhlaa vuonna 2023! Juhlavuoden aikana keskitymme katsomaan tulevaisuuteen.

Uniarts Hub -esihautomo-ohjelman Demo Day

Taideyliopiston esihautomo-ohjelman Demo Day -tapahtumassa kuullaan osallistujien pitchauksia ja vierailevien asiantuntijoiden puheenvuoroja.

Ensimmäistä kertaa tänä syksynä toteutettu Uniarts Hub -esihautomo-ohjelma huipentuu 16.11. klo 13-17 Teatterikorkeakoulun Torilla järjestettävään tapahtumaan. Kaikille avoimessa tilaisuudessa kuullaan puheenvuoroja kulttuurialan yritystoimintamahdollisuuksista ja syksyn ohjelman osallistujat pitchaavat yritysideansa yleisölle ja asiantuntijaraadille. Puhujina tapahtumassa ovat muun muassa Katja Tukiainen, Jari Perkiömäki ja Helene Auramo. 

Uniarts Hub Demo Day on Slushin virallinen sivutapahtuma.

Demo Dayn ohjelma:

13.00 Tervetulosanat

13.15 Satu-Mari Jansson: Art based method as business idea

13.45 Katja Tukiainen: Visual artist as entrepreneur or self-employed person – but we are nothing without others

14.10 Jari Perkiömäki: Optional company forms for art enterprises

14.45 Arviointiraadin esittäytyminen ja osallistujien pitchaukset

16.45 Päätössanat

Pitchaukset arvioi kolmihenkinen raati: Helene Auramo, Prönö, Jani Joenniemi, EUIPO, ja Taina Seitsara, Business Helsinki. Pitchausosion moderoi Elsa Ervasti.

Uniarts Hub tukee taidealan yrittäjyyttä 

Uniarts Hub on taidealojen liiketoiminnan kehittämiseen tähtäävä esihautomo-ohjelma, jonka osallistujat saavat kattavan tietopaketin erilaisista yritystoiminnan mahdollisuuksista ja tukea oman ideansa kehittämiseen. Kolme kuukautta kestävän ohjelman luennoitsijoina ja mentoreina toimivat kulttuurialan huippuosaajat ja sisältö räätälöidään osallistujien tarpeiden mukaan. Esihautomo on osa Helsingin kaupungin tukemaa, seitsemän yliopiston muodostamaa Kampusinkubaattorit-ohjelmaa. 

Hae mukaan kevään ohjelmaan! 

Onko sinulla idea, jota haluat lähteä viemään yritysmuotoisena eteenpäin? Jos olet luovan alan tekijä ja kaipaat tukea yritysideasi käynnistämiseen tai kehittämiseen, hae mukaan ensi helmikuussa alkavalle kierrokselle! Ohjelma on avoin kaikille opiskelijoille, alumneille ja taidealan toimijoille. Haku ensi kevään esihautomo-ohjelmaan aukeaa joulukuussa ja on avoinna 1.12.–23.1. Ohjelma kestää noin kolme kuukautta. 

Ajankohta

16.11.2022 klo 13:00 – 17:00

Sijainti

Tori

Haapaniemenkatu 6

00530 Helsinki

Sijainti kartalla

Katso reittiohjeet