PERUTTU: Tuultenpesä

Konsertissa käytetään kymmeniä erilaisia huiluja, joilla luodaan kuulijoille uniikkeja sointimaailmoja ja aivan erityistä musiikkia.

X-symboli sinisellä ja violetilla taustalla.

Lippujen palautuksesta vastaa Ticketmaster Suomi.

Verkkokaupassa luottokorttia, PayPalia tai Klarnaa maksutapana käyttäneiden lipun ostajien ei tarvitse tehdä mitään. Lipun hinta palautetaan ostossa käytetylle maksutavalle automaattisesti.

Mikäli liput on maksettu verkkopankin, Ticketmaster Suomen laskulla, Ticketmasterin lahjakortilla tai ostettu lippukaupasta, pyydämme täyttämään alla olevan lomakkeen palautusta varten.

Palautuslomake: https://1u.fi/8tlYV

’Tuultenpesä – Vindarnas Möte’ syntyi vuonna 2016, kun kansanpuhaltimien huiput Ruotsista ja Suomesta yhdistivät voimansa uudessa projektissa. Yhtyeen musiikin juuret ovat vahvasti kansanperinteessä: suomalaisissa ja ruotsalaisissa polskissa sekä paimensoitteissa ja laulumelodioissa. Konsertissa käytetään kymmeniä erilaisia huiluja, joilla luodaan kuulijoille uniikkeja sointimaailmoja ja aivan erityistä musiikkia.

Instrumentaalikappaleiden lisäksi mukana on myös lauluja. Monet sovitukset ovat syntyneet koko yhtyeen yhteistyönä ja improvisaatiolla on musiikissa tärkeä osa. Ohjelmistossa on myös yhtyeen jäsenten varta vasten tälle kokoonpanolle säveltämää uutta musiikkia, jolla on paljon yhtymäkohtia nykymusiikkiin. Tutkimusmatkat puhaltimien parissa ovat vieneet soittajat Tuultenpesässä myös epätavallisten soittotekniikoiden pariin: ilmaisu ulottuu höyhenenkeveästä tuulenvireestä voimakkaaseen puhuriin.

Tuultenpesän konsertit eri festivaaleilla Suomessa, Ruotsissa ja Saksassa ovat olleet elämyksiä kuulijoille. Heitä ovat puhutelleet mm. musiikin kauneus, esiintyjien villi kahjous, iloittelu ja heittäytyminen.

Kristiina Ilmonen, Leena Laitinen, Mimmi Laaksonen, Göran Månsson, Kirsi Ojala, Jonas Simonson, puhaltimet ja laulu

Lisätietoja: Tiina Halonen, tiina.halonen@uniarts.fi

Ajankohta

10.11.2020 klo 19:00

Sijainti

Musiikkitalo

Töölönlahdenkatu 16

00100 Helsinki

Black Box

Liput

6,50–18€

Osta liput

Sijainti kartalla

Katso reittiohjeet