Tunne orkesterisi -luentosarja: Nyt vietetään kapellimestarivuotta!

Tunne orkesterisi -sarja keskittyy kaudella 2021–2022 erityisesti kapellimestarin ja orkesterin väliseen suhteeseen – solisteja ja laulajia unohtamatta.

Kuvituskuva, jossa on paljon soittimia.

Luennon teemana on Tiedonjano ja palo oppia. Vieraana mm. kapellimestari ja kuoronjohtaja Jonas Rannila sekä Tapiola Sinfoniettan käyrätorven äänenjohtaja Tero Toivonen.

Tervetuloa paikan päälle Musiikkitalon Paavo-harjoitussaliin kulloistenkin suositusten sallimissa rajoissa.

Tunne orkesterisi -luentosarja

Tunne orkesterisi -sarja keskittyy kaudella 2021–2022 erityisesti kapellimestarin ja orkesterin väliseen suhteeseen – solisteja ja laulajia unohtamatta. Syksyllä vieraiksi tulee nuoria, uransa alkutaipaleella olevia nousevia kapellimestarikykyjä, jotka ovat jo päässeet hiomaan ammattitaitoaan korkealla tasolla. Annamme myös kokemuksen puhua, sillä nuorten kykyjen seuraksi keskusteluun liittyy kokenut orkesterimuusikko tuomaan omia näkökulmiaan.

Miten suhde kapellimestarin ja orkesterin välillä rakentuu? Onko orkesterilaisen kannalta eroa sillä onko edessä tutut vai vieraat kädet? Millaisia teitä pitkin ja millaisista taustoista kapellimestareiksi tullaan, ja millaisia erilaisia vahvuuksia kapellimestareilla on – tai tulisi olla?

Sarjaa isännöi MuM Ville Komppa

Lisätietoja: Ville Komppa

Ajankohta

14.10.2021 klo 16:30 – 18:00

Sijainti

Musiikkitalo, Sibelius-Akatemia

Töölönlahdenkatu 16

00100 Helsinki

Harjoitussali Paavo, Sibelius-Akatemia

Liput

Vapaa pääsy

Muut tiedot


Sijainti kartalla

Katso reittiohjeet