SibA's Mascot takeover! #helmikuu

Tiistai, helmikuu 12, 2019 - 20:00 - 23:00
Mascot Bar & Live Stage
Klubi
Vapaa pääsy
On aika jälleen SibA’s Mascot takeover -iltaman!

Se on kuulkaas ystävät rakkaat niin että taas mennään ____ ! (lisää vapaavalintainen sana viivan kohdalle). Kevätlukukausi ollaan saatu jo kylmästi liikkeelle ja olisi taas aika odotetun SibA's Mascot takeover iltaman!

Esiintyjät:
21:00 BAK
22:00 LIISA X LINNEA

BAK on nuorista muusikoista koostuva yhtye, joka vaikuttaa tällä hetkellä Helsingissä. Jäsenet luonnehtivat soundiaan moderniksi jazziksi, mutta yhdistelevät ennakkoluulottomasti myös free-jazzia sekä avantgardea. BAK:in musiikki on hykerryttävä yhdistelmä energistä rytmisektiota sekä soljuvaa fonien käyttöä. Omintakeisuutta soundille lisäävät myös syvät äänimaailmat, jotka Kolanen luo itse rakentamillaan instrumenteilla.Yhtye on kuulemisen ja näkemisen arvoinen niin heidän omien sävellystensä, visuaalisten elementtien sekä kokeilevien esiintymispaikkojensakin takia.

Benjamin Kolasen luotsaamalta yhtyeeltä on tullut uusi levy Viyoga, joten nyt on loistava mahdollisuus päästä tutustumaan suomalaisen jazzin tulevaisuuteen BAK:in johdattamana.

Casimir Ekman: soprano – and tenor-saxophone
Arto Ikävalko: piano
Juho Suominen: bass
Benjamin Kolanen: drums

Kuuntele Spotifysta

***
LIISA X LINNEA on orgaanista, suomenkielistä poppia, jazzia ja rappia. Kappaleet ovat Liisan ja Linnean sävellyksiä ja sovituksia, mutta Mascotissa kuultaviin versioihin ovat vaikuttaneet kaikki kuusihenkisen bändin jäsenet. Musiikissa yhdistyvät oppilaitostraditio, rap-harrastus ja kvarttistemmat. Liisa ja Linnea uskovat, että keikasta tulee aika ok.

Työryhmä:
Linnea Nieminen
Liisa Kivinen
Konsta Koskinen
Aukusti Arjas
Jon Petterson
Severi Sorjonen

***

SibA’s Mascot takeover on joka kuukauden kolmas tiistai järjestettävä iltama, jossa Sibelius-Akatemian yhtyeet esiintyvät ja hakevat esiintymiskokemusta.  Järj. Sibelius-Akatemian musiikkikasvatuksen ainejärjestö Maine ry.

Lisätietoja:
Aapo Wikstén, aapo.wiksten@uniarts.fi