Feel Helsinki: Kadi Vija Trio

Lauantai, kesäkuu 8, 2019 - 18:00 - 18:30
Musiikkitalo, Terassi
Konsertti
Vapaa pääsy
Kadi Vija Trio on kolmen nuoren jazzmuusikon muodostama yhtye, joka esittää omia sävellyksiään ja lainakappaleita Yhdysvalloista ja Brasiliasta.

Bändi on tunnettu lämpimästä ja samettisesta soinnistaan. Yhtyeen pelkistetty kokoonpano antaa tilaa kamarimusiikilliselle ja minimalistiselle ilmaisulle.

Kadi Vija Trio on vakiinnuttanut asemansa Helsingin jazzskenessä kuukausittaisella klubillaan GLO Hotel Artissa. Esiintymisiä on kertynyt säännöllisen klubitoiminnan lisäksi mm. Korpo Sea Jazz -festivalilla sekä Kaakkois-Virossa.

Bändin jäsenet ovat Sibelius-Akatemian jazzosaston kasvatteja ja kukin tahollaan aktiivisia muusikoita Helsingin jazzskenessä.

Kadi Vija - laulu
Héctor Lepe - kitara
Juuso Rinta - basso

***

Feel Helsinki on Taideyliopiston ja Viini-lehden yhdessä järjestämä kaupunkifestivaali Musiikkitalossa 8. kesäkuuta. Taideyliopistossa järjestetään vuosittain yli tuhat yleisölle avointa tapahtumaa, mutta Feel Helsinki kokoaa ensimmäistä kertaa yhteen koko yliopiston osaamisen.

Kaupunkilaiset ovat tervetulleita osallistumaan, aistimaan ja kohtaamaan toisensa musiikin, taiteen, teatterin, kuvataiteen ja merkityksellisten keskustelujen äärelle. Myös perheen pienimmät on otettu huomioon.

Festivaali levittäytyy koko Musiikkitaloon ja sen terassille aamukymmenestä myöhäisiltaan saakka ja suurin osa päivän ohjelmasta on maksutonta.

Lisätietoja:
Soili Sirenne, soili.sirenne@uniarts.fi