Photo: Jussi Ulkuniemi

Urban Anatomies Teleport - Julkaisujuhla!

Perjantai, syyskuu 13, 2019 - 18:00 - 21:00
Teatterikorkeakoulu, Auditorio 3
Tapahtuma
Vapaa pääsy
Lämpimästi tervetuloa Urban Anatomies Teleport -julkaisujuhliin perjantaina 13.9. klo 18:00 Taideyliopiston Teatterikorkeakoulun Auditorio 3:ssa.
♥ Jussi, Leissi, Maja, Oula, Pietari, Riikka, Tarleena & Veera
 
Urban Anatomies Teleport on ääniopastettu harjoite-esitys ja pop albumi, joka koostuu kaupunkikävelyharjoitteista, musiikista, kuunnelmajaksoista ja videotaiteesta.
Teos julkaistaan verkossa perjantaina 13.9. ja sen voi kokea kuulokkeiden välityksellä, seurassa tai omissa oloissa. Teos ehdottaa yleisöään viipymään kanssaan rakennettuihin kaupunkiympäristöihin sijoituttaessa. -Vähän samalla tavalla, kuin kuunnellessa podcastia, tai jotain levyä, kulkiessa paikasta toiseen.
 
Saavutettavuustiedot:
Osallistuja tarvitsee kuuloaistia, älypuhelimen, kuulokkeet ja pääsyn langattomaan nettiyhteyteen. Osallistujan ei tarvitse pystyä kävelemään tai pääsemään julkisiin tiloihin. Teos on pääosin englanninkielinen.
 
Teos hahmottelee kaupunkia anatomiana, elävänä ja kuolleena ruumiina. Se ajaa virtuaalisen ja aktuaalisen hämmentymään toisistaan, sotkeutumaan toisiinsa, kiertymään kehälle. Tässä kehässä kuljeskellen, teos toimii johdantona keskusteluille ja työvälineille, joilla kysyä elämää kehollisesti, kaltevasti ja queerista näkökulmasta, symbioosien mahdollisuuksia ja kulttuurisia mielikuvitushorisontteja koetellen. Teos ehdottaa harjoitteita, joihin sisältyy oletus olemassaolosta suhteissa tapahtuvana liikkeenä, jonka kantavana äänenä on solidaarisuus. Tämä teos on heille, jotka ovat ottaakseen sen omakseen. Se on lahja suhteellisen ennalta-arvaamattomalle jollekin.
 
Yleisö ja teoksen tekijät eivät välttämättä kohtaa fyysisesti tämän teoksen puitteissa. Järjestämme kuitenkin myös olohuoneen (ilmaisia työpajoja ja juttelua) Helsingissä ma 23.9 - su 29.9.
 
 
Työryhmä:
Maja W. Hannisdal (vier.), Pietari Kärki (TK, taiteellinen opinnäyte TeM), Tarleena Laakko (Dma), Riikka Laurilehto (TT), Leissi Nicholas Rehn (Äma, taiteellinen opinnäyte TeM), Oula Rytkönen (Äma), Veera Snellman (TT), Jussi Ulkuniemi (TA2)
 
Teos tapahtuu verkossa ja on saatavilla 13.9.2019 alkaen osoitteesta http://www.urbananatomiesteleport.net