Musiikkitalon klubi

Torstai, maaliskuu 5, 2015 - 20:00
Musiikkitalo, Musiikkitalon ravintola
Konsertti
Vapaa pääsy
Sibelius-Akatemian opiskelijat esiintyvät.

Musiikkitalon klubeilla kuullaan tuoreimpia opiskelijayhtyeitä joka torstai 12.2.–19.3. Illan aikana esiintyy kaksi eri kokoonpanoa klo 21.00 ja 22.00. Ovet klubille avautuvat klo 20.00.

21.00 Sherry Lips

Sherry Lips on neljän naisen muodostama lauluyhtye, joka hurmaa yleisönsä tinkimättömällä tyylillään, viihdyttävällä musiikillaan ja pilkkeellä silmäkulmassaan. Yhtyeen laajassa repertuaarissa on sekä omia sävellyksiä että sovituksia tunnetuista kansainvälisistä ja suomalaisista viihdekappaleista, joihin yleisön on helppo eläytyä – yhtä lailla metrotyttötyyliä, herkän naisellisia serenadeja kuin kantelettarenkin sielunmaisemia. Sherryt ovat ottaneet omakseen niin Frank Sinatran tyylikkäät klassikkosävelet kuin 60-luvun teini-idoli Ann Christinen hitit, ja myös heidän blondihuumorinsa on saanut kiitosta. Yhtyeellä on kuitenkin myös vakavampi puolensa ja taiteellinen ambitiotaso on korkealla. 

Sini Smolander, laulu
Saila Pöysä, laulu
Sara Knuuti, laulu
Maiju Häkkinen, laulu

22.00 Saaret

Saaret soittaa Henri Lyysaaren säveltämää musiikkia, jossa akustinen jazz-estetiikka sekoittuu elektroniseen äänimaailmaan. Kaiken keskiössä ovat vahvat sävellykset, jotka antavat tilaa myös yhtyeen huikeille improvisoijille. Lyysaaren musiikki ponnistaa afroamerikkalaisen musiikin perinteestä sekoittuen koko rytmimusiikin kirjoon progressiivisesta rockista elektroniseen musiikkiin.

Henri Lyysaari, koskettimet, sävellykset
Tomi Nikku, trumpetti, flyygelitorvi
Johannes Sarjasto, alttosaksofoni, huilu
Max Zenger, baritonisaksofoni, klarinetti, bassoklarinetti
Teemu Åkerblom, kontrabasso, sähköbasso, syntetisaattori
Anssi Tirkkonen, rummut, rumpupad

Lisätietoja

Tuottaja
Tytti Siukonen
040 710 4202
tytti.siukonen(at)uniarts.fi