PERUTTU: Tuomas J. Turunen Trio feat. Manuel Dunkel: Changing the focus

Torstai, toukokuu 17, 2018 - 19:00 - 20:00
Musiikkitalo, Black Box
Konsertti
Lipunmyynti alkaa 18.12.2017 09:00
Liput: 6.00 EUR-17.50 EUR€
Lippuja saatavissa
Tuomas J. Turunen käsittelee jatkotutkintokonsertissaan jazzpianon satavuotista historiaa erityisesti vasemman käden näkökulmasta.

Jazzin historian alkuvaiheessa vasemman käden käyttö oli jazzpianisteilla aktiivisempaa, koska pianistit soittivat myös bassolinjoja. Vasemman käden käyttö on kuitenkin jäänyt nykypäivän jazzpianisteilla oikean käden varjoon, ja Turunen tunnistaa tämän myös itsessään. On aika vaihtaa fokusta oikeasta vasempaan. Turusen ensimmäinen jatkotutkintokonsertti sisältää läpileikkauksen erilaisista 1960-luvun tärkeimmillä jazzlevytyksillä soitetuista vasemman käden tyyleistä. Silloin modernin jazzpianonsoiton pioneerit kuten Bill Evans, Herbie Hancock ja McCoy Tyner vaikuttivat soitollaan nykyisen jazzpianotyylin syntymiseen. Turunen esittelee näiden mestareiden vasemman käden tekniikoita ja pohtii niiden vaikutusta nykypäivän jazzpianismiin.

Manuel Dunkel, saksofonit
Tuomas J. Turunen, piano
Jori Huhtala, basso
Tuomas Timonen, rummut

***

Tapahtuma on siirtynyt päivämäärään 23.11.2018. Tähän tapahtumaan ostetut liput käyvät marraskuun tapahtumaan sellaisinaan. Halutessaan ostetut liput voi myös palauttaa 17. toukokuuta 2018 mennessä.

Tapahtuma on peruuntunut, miten toimia?
Tilaisuuden peruuntuessa kokonaan Ticketmaster Suomi lunastaa liput takaisin. Toimituskuluja ei palauteta. Voit palauttaa lippusi Ticketmasterin lippukauppaan (ei R-Kioskille) tai vaihtoehtoisesti postittaa ne yhteystietojesi sekä tilitietojesi (IBAN-tilinumero sekä BIC/SWIFT) kanssa osoitteeseen:

Ticketmaster Suomi Oy
PL 667
00101 HELSINKI
Merkitse kuoreen ”Palautus”.

Miksi toimitusmaksuja ei palauteta, vaikka tapahtuma peruuntui?
Ticketmaster toimii tapahtumien lipunvälittäjänä, ja tapahtumastä sekä sen mahdollisista ohjelmamuutoksista ja peruuntumisesta vastaa tilaisuuden järjestäjä. Toimituskuluilla katetaan lippujen toimittamisesta aiheutuvia kustannuksia, jotka syntyvät lipun myyntitapahtumasta ja joiden osalta palvelu on toteutunut sovitusti. Kuluttajavalituslautakunta on hyväksynyt menettelyn ja tehnyt aikaisempia päätöksiä asiasta mm. (Dnro 04/39/1941). Toimituskuluista on kerrottu tarkasti kaupan ehdoissa sivullamme ja varauksen vahvistuksessa.

 

Lisätietoja:
Hans Tinell, 040 710 4318, hans.tinell@uniarts.fi