MUs!!Kk!A: B With Me

Perjantai, helmikuu 14, 2020 - 17:00
Musiikkitalo, Black Box
Konsertti
Vapaa pääsy
Peppiina Kaperin pop/jazz-laulun B-tasosuoritus Whitney Houstonin muistolle.

Äiti on kertonut, että aloin vaippaikäisenä ulista Whitney Houstonin päälle, kun hän lauloi ikuisesta rakkaudesta radiossa. Vähän vanhempana, kun monet muut halusivat olla prinsessoja tai astronautteja, minä halusin olla hän. Usein sanotaan, että Whitneyn kappaleita ei kannata laulaa ollenkaan, koska kukaan ei kuitenkaan laula niitä yhtä hyvin - siksi en edes yritä laulaa kuten hän.

Olen sovittanut kappaleet ja säveltänyt jotkut niistä osittain tai kokonaan uudelleen itselleni sopiviksi ja omaa muusikkouttani heijasteleviksi versioiksi pyrkien kunnioittamaan alkuperäisiä teoksia. Mahtipontisuudesta tuli maltillisempaa, harmonioista useassa kohdassa yksinkertaisempia, mutta laulu säilyi kaiken keskiössä. Toivon konsertin olevan kuulijalle paitsi kunnianosoitus Whitneylle laulajana ja taiteilijana, myös tarinakokoelma elämästä ja rakkaudesta - joskus rakkaus satuttaa, mutta aina kannattaa rakastaa.

Peppiina Kaperi, laulu
Riku Leiniäinen, rummut
Aapo Wikstén, basso
Jaakko Suonio, kitara
Noel Syvälahti, kitara
Konsta Koskinen, koskettimet
Elsi Vertanen, taustalaulu
Vilma Virtanen, taustalaulu
Mathias Hermansson, taustalaulu
Maija Sihvola, viulu
Marleena Antikainen, viulu
Veli-Pekka Vaari, viulu/alttoviulu
Sarah Devoyon, sello
Lassi Silventoinen, saksofoni

***

MUs!!Kk!A on musiikkikasvatuksen, eli tuttavallisemmin MUKAn, opiskelijoiden konserttisarja. Tapahtumassa kuullaan rytmimusiikin eri genrejä pääosin musiikkikasvatuksen opiskelijoista koottujen yhtyeiden esittäminä. Kaikkiin konsertteihin on vapaa pääsy.

Lisätietoja:
Pauli Raitakari, 050 511 6467, pauli.raitakari@uniarts.fi