Global Fest: Leevi’s Pack

Perjantai, joulukuu 13, 2019 - 18:00 - 19:00
Musiikkitalo, Black Box
Konsertti
Lipunmyynti alkaa 16.09.2019 09:00
Liput: 6,50-18,00€
Etnojazzia.

Leevi’s Pack on kitaristi-säveltäjä Leevi Lehikoisen luotsaama etnojazz-lauma. Yhtyeen soundi on afrikkalaisten rytmien rikkaan kirjon, värikkään harmonian ja laulettavien melodioiden symbioosi, joka on ollut vahvasti läsnä Leevin Global Music -opintojen ytimessä.

Leevin alkuperäissävellykset solmivat nämä kuusi itsenäistä instrumentalistia ainutlaatuisesti yhteen, nostaen samalla jokaisen solistin vahvan äänen näkyvästi valokeilaan. Yhtyeen jäsenten skandinaaviset ja karibialaiset juuret muotoilevat musiikista orgaanisen kudelman, joka vie kuulijan mukanaan matkalle läpi tummien pohjoisten vuonojen aina kirkkaan päiväntasaajan paahteeseen.

Leevi Lehikoinen, kitara, sävellykset
Adele Sauros, saksofoni
Arto Ikävalko, koskettimet
Ville Luukkonen, rummut
Christopher Rodulfo, perkussiot
Tuomas Talvi, basso

***

Neljättä kertaa järjestettävä Global Fest 11.–13.12.2019 on Taideyliopiston Sibelius-Akatemian Global Music -koulutusohjelman opiskelijoiden, opettajien, alumnien ja vierailijoiden jokavuotinen festivaali. Festivaali juhlii kulttuurista monimuotoisuutta ja luo väyliä kulttuurienväliseen viestintään, ymmärrykseen ja yhteistyöhön musiikin ja taiteiden kautta.

Festivaalilla nähdään esiintyjiä Arubasta, Australiasta, Brasiliasta, Espanjasta, Iranista, Israelista, Irakista, Jordaniasta, Kataloniasta, Kiinasta, Kreikasta, Nepalista, Suomesta, Senegalista, Serbiasta ja Tansaniasta.

Lisätietoja:
Anna Huuskonen, 040 710 4384, anna.huuskonen@uniarts.fi