Koulujen musiikinopettajakoulutus 60 v.: Asiantuntijapäivä

Perjantai, lokakuu 27, 2017 - 09:00 - 16:15
Musiikkitalo, Alalämpiö
Seminaari
Liput: 20
Tapahtuma on osa Sibelius-Akatemian musiikkikasvatuksen aineryhmän Koulujen musiikinopettajakoulutus 60 v. -juhlaviikkoa.

Vapaa pääsy Musiikkikasvatusserua FISME:n jäsenille ja Taideyliopiston opiskelijoille, muille pääsymaksu 20€

Musiikkikasvatuksen asiantuntijat kokoontuvat ajankohtaisimpien asioiden äärelle. Ohjelmassa on luentoja, esityksiä ja pajoja, jotka valottavat suomalaisen musiikkikasvatuksen nykypäivää tarjoten mahdollisuuden tutustua kollegoihin ja saada virkistäviä ideoita omaan työhön. Ohjelmaa on päivän aikana Musiikkitalon eri tiloissa: alalämpiössä, Cameratassa, Sonoressa sekä Black Boxissa. Päivä huipentuu huutokatrilliin alalämpiössä.

Tutustu ohjelmaan ja ilmoittaudu 13.10. mennessä!

Taideyliopiston Sibelius-Akatemia järjestää asiantuntijapäivän yhteistyössä Suomen musiikkikasvatusseura FiSMEn kanssa.

****

Koulujen musiikinopettajakoulutus 60 v. 23.–28.10.2017

Koulujen musiikinopettajakoulutus 60 v. -juhlaviikko on katsaus suomalaisen musiikinopetuksen menneisyyteen, tähän päivään ja tulevaan. Taideyliopiston Sibelius-Akatemian musiikkikasvatuksen aineryhmän järjestämä viikko osallistaa opettajia ja opiskelijoita yli aineryhmä-, osasto- ja Taideyliopisto-rajojen sekä tarjoaa kokemuksia ja elämyksiä eri ikäisille ihmisille. Juhlaviikon aikana järjestetään konserttien lisäksi työpajoja, seminaareja ja avoimia kahvilakonsertteja.

Lisätietoja:
Anna-Liina Lindeberg, musiikkikasvatus@gmail.com (FiSME)
Tiina Halonen, 040 710 4301, tiina.halonen(at)uniarts.fi