Nuorisokoulutuksen kansanmusiikkivierailun päätöskonsertti

Sunnuntai, lokakuu 7, 2018 - 14:00
Kuula-sali
Konsertti
Vapaa pääsy

Kansanmuusikot Kirsi Ojala, Suvi Oskala ja Emilia Lajunen vierailevat opettamassa Vaasan Kuula-opistossa  5.–7.10.2018. Opetukseen osallistuu noin 50 opiston jousi- ja puhallinsoitinopiskelijaa.

Kurssi huipentuu sunnuntaina 7.10. Kuula-salissa järjestettävään päätöskonserttiin, jossa kuullaan kurssilla opittua kansanmusiikkia Kuula-opiston opiskelijoiden esittämänä ja Ojalan, Oskalan ja Lajusen sovittamina. Konsertissa kuullaan myös Duo Emilia Lajunen & Suvi Oskalan kantaesitys nykysäveltäjä Libero Mureddun teoksesta Autoritratto no 2.

***

Vierailu on osa Suomen Kulttuurirahaston rahoittamaa maakunnallista nuorisokoulutushanketta, jonka tarkoituksena on tukea musiikkikulttuuria monipuolisesti ja turvata korkeatasoinen musiikin harrastaminen kaikkialla Suomessa. Kolmivuotisen hankkeen kuluessa Sibelius-Akatemian opettajat ovat vierailleet musiikkioppilaitoksissa eri puolilla Suomea. Opetus järjestetään yhteistyössä paikallisten opettajien kanssa, ja kurssien sisällöt räätälöidään kunkin oppilaitoksen tarpeiden mukaan.

Lisätietoa Taideyliopiston Sibelius-Akatemian nuorisokoulutuksesta

Lisätietoja:
Eeva-Lotta Paavola, eeva-lotta.paavola@edu.vaasa.fi