Sond­heim & Dis­ney: Musi­kaa­li­koh­tauk­sia

Konsertissa esiintyy Taideyliopiston musiikkiteatterin opintokokonaisuuden opiskelijoita.

Konsertit peruttu yleisöltä 31.1.2022 saakka

Etelä-Suomen aluehallintoviraston antamaan määräykseen perustuen Sibelius-Akatemian tapahtumat on peruttu yleisöltä 31.1.2022 saakka. Rajoitus koskee Helsingin toimipisteitä. Osa konserteista toteutetaan verkkokonsertteina.

Lippujen palautuksesta vastaa Ticketmaster Suomi. Ticketmaster on yhteydessä lipunostaneisiin asiakkaisiin, jotka ovat antaneet yhteystietonsa oston yhteydessä.

Verkkokaupassa luottokorttia, PayPalia tai Klarnaa maksutapana käyttäneiden lipun ostajien ei tarvitse tehdä mitään. Lipun hinta palautetaan ostossa käytetylle maksutavalle automaattisesti.

Mikäli liput on maksettu verkkopankin, Ticketmaster Suomen laskulla, Ticketmasterin lahjakortilla tai ostettu lippukaupasta, pyydämme täyttämään alla olevan lomakkeen palautusta varten 28.2.2022 mennessä.

Sondheim & Disney: Musikaalikohtauksia on kokoelma ensemblejä ja duettoja, joissa pyöritetään parillisuuden olemusta. Ollako yhdessä, kaksin, vai yksin yhdessä?

Esiintyjät

  • Maritta Manner, pianisti
  • Hanna Hurskainen, laulunvalmennus
  • Markku Luuppala, musiikin valmennus
  • Martina Roos, ohjaus

Lisätietoja: Janne Ikäheimo

Musiikkia, sitä vähän tuoreempaa

Taideyliopiston Sibelius-Akatemian opiskelijat esiintyvät vuosittain yli 700 konsertissa. Kansainvälisesti arvostetun akatemian konsertit avaavat näyteikkunan tulevaisuuden huippuartistien työskentelyyn ja tarjoavat unohtumattomia taide-elämyksiä.

Ajankohta

21.1.2022 klo 19:00 – 20:00

Peruttu

Sijainti

Järvenpää-talo, Sibelius-sali

Hallintokatu 4

04400 Järvenpää

Muut tiedot


Haluamme luoda turvallisen tapahtumaelämyksen myös koronan aikana. Tutustu tästä turvaohjeisiin ennen tapahtumaan saapumista.

Sijainti kartalla

Katso reittiohjeet