PERUTTU: SoloDuo: Beethovenia kahdelle

Voisi kuvitella, että Beethovenin väkevä sävelkieli ei sovi yhteen klassisen kitaran pehmeiden sointivärien kanssa.

Matteo Mela ja Lorenzo Micheli poseeraavat kuvassa.

Konsertit joudutaan perumaan yleisöltä 10.1.2021 asti koronatilanteeseen liittyvien rajoitusten vuoksi.

Lippujen palautuksesta vastaa Ticketmaster Suomi.

Verkkokaupassa luottokorttia, PayPalia tai Klarnaa maksutapana käyttäneiden lipun ostajien ei tarvitse tehdä mitään. Lipun hinta palautetaan ostossa käytetylle maksutavalle automaattisesti.

Mikäli liput on maksettu verkkopankin, Ticketmaster Suomen laskulla, Ticketmasterin lahjakortilla tai ostettu lippukaupasta, pyydämme täyttämään alla olevan lomakkeen palautusta varten.

Palautuslomake: https://1u.fi/8tlYV

Säveltäjän teoksista tehtiin kuitenkin kitarasovituksia jo hänen elinaikanaan, ja varsinkin hänen pianosonaattinsa ovat päässeet erityisasemaan kitaramusiikin ohjelmistoperinteessä. Tässä konsertissa SoloDuon maineikkaat kitarasankarit tulkitsevat Beethovenin sonaattien ohella musiikkia myös kolmelta muultakin aikakaudelta.

SoloDuon opetusvierailu ja sen konsertti ovat osa Taideyliopiston Sibelius-Akatemiassa vuoden 2019 alussa käynnistynyttä kansainvälistä vierailijaohjelmaa. Se on Sibelius-Akatemian koulutusta täydentävä ohjelma, johon kutsutaan oman erityisalueensa johtavia taiteilijoita eri puolilta maailmaa. He työskentelevät Sibelius-Akatemian opiskelijoiden ja opettajien kanssa periodimuotoisesti, pääsääntöisesti vuoden tai kahden vuoden jaksoissa. Ohjelman perustamista ovat tukeneet Jane ja Aatos Erkon säätiö sekä Jenny ja Antti Wihurin rahasto.

SoloDuo:
Matteo Mela, Lorenzo Micheli, kitara

Scarlatti, Beethoven, Piazzolla, Janacek

Lisätietoja: Pauli Raitakari, pauli.raitakari@uniarts.fi

Konsertti on osa Sibelius Academy Guitar Festivalia. Festivaali esittelee Taideyliopiston Sibelius-Akatemian kitaransoiton opiskelijoiden ja opettajien taiteellista kirjoa. Tällä kertaa esiintymässä myös Sibelius-Akatemian vierailijaohjelmassa mukana oleva SoloDuo, yksi maailman arvostetuimmista kitaraduoista.

Konsertti katsottavissa myös live-streamina ja tallenteena.

Ajankohta

18.12.2020 klo 19:00

Sijainti

Musiikkitalo

Töölönlahdenkatu 16

00100 Helsinki

Camerata

Sijainti kartalla

Katso reittiohjeet