PERUTTU: SoloDuo: Beethoven for two

Säveltäjänero Ludwig van Beethovenin syntymästä tulee kuluneeksi 250 vuotta.

Matteo Mela ja Lorenzo Micheli poseeraavat kuvassa.

Taideyliopiston Sibelius-Akatemian konsertit peruttu 30.6.2020 asti

Koronavirustartunnan riski on kohonnut kaikkialla maailmassa. Hallituksen uusien linjauksien mukaisesti kaikki Taideyliopiston tilat ovat suljettuina 18.3.–13.4.2020 ja Sibelius-Akatemian konsertit on peruttu 30.6.2020 asti. Peruuntuvien konserttien lippujen palautuksia hoitaa Ticketmaster.

Ohjeet lippujen palautukseen:
Peruuntuneet konsertit: http://bit.ly/peruutukset
Siirtyneet konsertit http://bit.ly/siirretyt

Juhlavuoden kunniaksi Sibelius-Akatemian vierailijaohjelmassa mukana oleva SoloDuo, yksi maailman arvostetuimmista kitaraduoista, esittää Beethovenin sävellyksiä kitaralla.

SoloDuon opetusvierailu ja sen konsertti ovat osa Taideyliopiston Sibelius-Akatemiassa vuoden 2019 alussa käynnistynyttä kansainvälistä vierailijaohjelmaa. Se on Sibelius-Akatemian koulutusta täydentävä ohjelma, johon kutsutaan oman erityisalueensa johtavia taiteilijoita eri puolilta maailmaa. He työskentelevät Sibelius-Akatemian opiskelijoiden ja opettajien kanssa periodimuotoisesti, pääsääntöisesti vuoden tai kahden vuoden jaksoissa. Ohjelman perustamista ovat tukeneet Jane ja Aatos Erkon säätiö sekä Jenny ja Antti Wihurin rahasto.

Lisätietoja: uniarts.fi/visitorprogramme

SoloDuo:
Matteo Mela, Lorenzo Micheli, kitara

Scarlatti, Beethoven, Piazzolla, Janacek

Lisätietoja: Anna Huuskonen, anna.huuskonen@uniarts.fi

Konsertti on osa Sibelius Academy Guitar Festivalia. Kolmatta kertaa Musiikkitalossa järjestettävä Sibelius Academy Guitar Festival 4.–8.4.2020 esittelee Taideyliopiston Sibelius-Akatemian kitaransoiton opiskelijoiden ja opettajien taiteellista kirjoa. Tällä kertaa esiintymässä myös Sibelius-Akatemian vierailijaohjelmassa mukana oleva SoloDuo, yksi maailman arvostetuimmista kitaraduoista.

Ajankohta

ma 6.4.2020 klo 19:00

Sijainti

Musiikkitalo, Sibelius-Akatemia

Töölönlahdenkatu 16

00100 Helsinki

Liput

6,50-18€

Osta liput

Muut tiedot

Sali: Camerata

Sijainti kartalla

Katso reittiohjeet