Sisukkaiden laulu – koko kansan laulutunnit ja konsertti

Feel Helsinki -festivaali huipentuu yhteislaulukonserttiin Helsinki-päivänä perjantaina 12.6., johon voi osallistua jokainen laulusta nauttiva, osaamisesta riippumatta!

Sisukkaiden laulu herokuva

Sitä ennen yleisöllä on kuitenkin ainutlaatuinen tilaisuus osallistua Taideyliopiston Sibelius-Akatemian laulunopettajien laulutunneille. Laulutunteja on yhteensä neljä ja jokaisessa niissä on oma teema. Pääset harjoittelemaan niin pop-laulua, oopperaa, kuorolaulua kuin kansanmusiikkia. 

Laulutuntien päivämäärät ilmoitetaan tällä viikolla.  

Opettajat ovat Sibelius-Akatemian Aija PuurtinenSirkka Parviainen sekä Anna-Kaisa Liedes. Kuorolaulutunnin vetää Haloa kuorosta muodostettu ensemble.  

Livelaulutunnit pidetään Zoom-yhteydellä, joissa harjoitellaan kaikille sopivia, helppoja kappaleita. Voit osallistua mikki kiinni ja laulaa kotonasi sielusi kyllyydestä.

Yhteislaulukonserttiin pystyyvät osallistumaan kaikki, sillä laulut ovat kaikille tunnettuja. Sovittuna kellonaikana jokainen laulaa laulut kotonaan, parvekkeelta, ikkunasta tai vaikka Instagramissa. Tärkeää on nauttia laulun lahjasta ja osallistua yhteiseen hetkeen muiden eristettyjen kanssa. Konsertin kellonaika ilmoitetaan lähempänä tapahtuman ajankohtaa.

Ajankohta

pe 12.6.2020 klo 0:00

Sijainti

Sijainti kartalla

Katso reittiohjeet