Performance Art Now!

Performanssitaiteen tapahtuma Kuninkaansaaressa.

Performance art now! on performanssitaiteen tapahtuma ja yhteinen matka. Se on kokemus saaresta sellaisena kuin se on nyt, hetkenä muutoksen kynnyksellä. Saari on tila, jossa tavallista elämän piiriään voi katsoa etäisyyden päästä. Tai voi kääntää katseensa toiseen suuntaan ja katsoa itse saarta tai avomerta sen takana. Performanssi voi kaapata esityksen muodon ja kurkottaa tilaan ja halkeamiin, joissa sen liitokset ja muoto murtuvat. Esiin työntyvät käsittämättömyydet, käsitteet, kädet… 

Performance Art Now! sijoittuu Helsingin Kuninkaansaaren ympäristöön lauantaina 22 elokuuta klo 17 alkaen. Lautta Vallisaareen lähtee Kauppatorin kolera-altaalta klo 16:30 (hinta 10€ sisältäen paluun) ja tapahtumaa varten on järjestetty ylimääräinen paluulautta klo 21.30. Osa esityksistä sijoittuu maastoon, jossa kulkeminen ei ole esteetöntä.

Tapahtumaan kutsut taiteilijat ovat Joonas Jokiranta, Jonimatti Joutsijärvi, Sara Kovamäki, Salla Valle sekä taiteilijaduo Harrie Liveart.

Tapahtuma on osa Island of Relations -näyttelyä ja Taideyliopiston Saari 2020 -ohjelmaa Kuninkaansaaressa.

Tutustu Saari 2020 -ohjelman interaktiiviseen karttaan.

Muutokset mahdollisia.

Ajankohta

22.8.2020 klo 17:00 – 21:00

Sijainti

Kuninkaansaari

Liput

Tapahtuma on ilmainen. Toivomme kuitenkin, että ilmoittaudut tapahtumaan etukäteen, jotta pystymme kartoittamaan ja tarvittaessa rajaamaan tapahtuman kävijämäärää. Ilmoittautuminen tapahtuu yksi paikka kerrallaan.

Ilmoittaudu tapahtumaan

Muut tiedot


Kuninkaansaareen (Vallisaari) liikennöi JT-Linen lautta Helsingin Kauppatorilta. Katso lautta-aikataulut JT-Linen omilta sivuilta.

Huomioithan, että Kuninkaansaari ei ole täysin esteetön. Lue lisää Vallisaaren ja Kuninkaansaaren esteettömyydestä saarten omilta infosivuilta.