Peilauksia – pianolla ja jousikvartetilla

Pianisti Paavali Jumppasen ja Kamus-jousikvartetin konsertissa monet osatekijät peilautuvat toisiinsa.

Maarit Kytöharju

Tapahtumalle etsitään uutta aikaa

Konsertit peruttu yleisöltä 31.1.2022 saakka

Etelä-Suomen aluehallintoviraston antamaan määräykseen perustuen Sibelius-Akatemian tapahtumat on peruttu yleisöltä 31.1.2022 saakka. Rajoitus koskee Helsingin toimipisteitä. Osa konserteista toteutetaan verkkokonsertteina.

Lippujen palautuksesta vastaa Ticketmaster Suomi. Ticketmaster on yhteydessä lipunostaneisiin asiakkaisiin, jotka ovat antaneet yhteystietonsa oston yhteydessä.

Verkkokaupassa luottokorttia, PayPalia tai Klarnaa maksutapana käyttäneiden lipun ostajien ei tarvitse tehdä mitään. Lipun hinta palautetaan ostossa käytetylle maksutavalle automaattisesti.

Mikäli liput on maksettu verkkopankin, Ticketmaster Suomen laskulla, Ticketmasterin lahjakortilla tai ostettu lippukaupasta, pyydämme täyttämään alla olevan lomakkeen palautusta varten 28.2.2022 mennessä.

Konsertti on katsottavissa maksutta suorana lähetyksenä Youtubessa 18.1. klo 19–21.

Ohjelmistossa Arnold Schönbergin ja Bela Bartókin 1920-luvulla syntyneet modernismin klassikkoteokset peilautuvat nykypäivän suomalaissäveltäjien Lauri Kilpiön ja Outi Tarkiaisen musiikkiin. Itävaltalaissyntyinen Schönberg ja unkarilainen Bartók peilautuvat toisiinsa, samoin helsinkiläinen Kilpiö ja utsjokelainen Tarkiainen peilautuvat sekä keskenään että keskieurooppalaisia klassikoita vasten.

Esiintyjät

  • Paavali Jumppanen, piano

Kamus-jousikvartetti

  • Terhi Paldanius, Jukka Untamala, viulu
  • Jussi Tuhkanen, alttoviulu
  • Petja Kainulainen, sello

Ohjelma

  • Bartók
  • Kilpiö
  • Tarkiainen
  • Schönberg

Lisätietoja: Matti Leisma

Musiikkia, sitä vähän tuoreempaa

Taideyliopiston Sibelius-Akatemian opiskelijat esiintyvät vuosittain yli 700 konsertissa. Kansainvälisesti arvostetun akatemian konsertit avaavat näyteikkunan tulevaisuuden huippuartistien työskentelyyn ja tarjoavat unohtumattomia taide-elämyksiä.

Ajankohta

18.1.2022 klo 19:00 – 21:00

Peruttu

Sijainti

R-talon Konserttisali

Pohjoinen Rautatiekatu 9

00100 Helsinki

R-talo

Liput

Vapaa pääsy

Muut tiedot


Haluamme luoda turvallisen tapahtumaelämyksen myös koronan aikana. Tutustu tästä turvaohjeisiin ennen tapahtumaan saapumista.

Sijainti kartalla

Katso reittiohjeet