Post Doc Art tapahtuma

Torstai, toukokuu 3, 2018 - 15:00 - 19:00
Teatterikorkeakoulu
Seminaari
Oletko taiteen tohtori tai taiteen käytännöistä kiinnostunut tutkija? Tervetuloa Taideyliopiston Centre for Artistic Researchin (CfAR) järjestämään taiteellisen tutkimuksen post-doc tapaamiseen torstaina 3.5.2018, klo 15.00–19.00. Tilaisuus järjestetään Teatterikorkeakoulussa, salissa 535, Haapaniemenkatu 6, Helsinki.
 
Post Doc Art -tapaamisen tarkoitus on edistää taiteellista tutkimuskulttuuria. Se on kuukausittainen tapaaminen, jossa keskiössä on se mitä valmistuneet taiteen tohtorit tosiasiassa tekevät ja mitä he voisivat tehdä. Post Doc Art kutsuu piiriinsä kaikkien taidealojen tohtoreita, taiteilija-tutkijoita ja taiteen tekemisen ja esittämisen tutkijoita, jotka ovat kiinnostuneita kollegiaalisesta ajatusten, kokemusten ja käytäntöjen vaihtamisesta, oman valmistumisen jälkeisen uran edistämisestä, yhteistyöhankkeista, oppimisesta ja opettamisesta, työtilaisuuksista ja rahoitusmahdollisuuksista. CfAR pyrkii muodostumaan tukikohdaksi kaikille taiteen tohtoreille, riippumatta siitä miten ja millä alalla he tällä hetkellä toimivat. Se kanavoi heille Taideyliopiston palveluita. Se välittää tietoa alan tapahtumisesta, koulutuksesta, hankehauista ja työmahdollisuuksista. Se nostaa esiin alan ajankohtaisia ilmiöitä ja kysymyksiä. Se tarjoaa foorumin keskustelulle ja kontaktien luomiselle.
 
Lisätietoa tilaisuudesta: michaela.brann@uniarts.fi  
 
Jos olet kiinnostunut esittelemään työtäsi ja/tai tuomaan esiin jonkin yhteisen keskustelunaiheen, ota yhteyttä alustavasti: esa.kirkkopelto@uniarts.fi