Taideyliopiston vaalitentti

Tiistai, helmikuu 26, 2019 - 17:00 - 19:30
Sofia Future Farm
Keskustelu

Taide tekee tulevaisuuden – ja siksi taiteilijat, tutkijat ja taideopiskelijat haluavat istua niissä pöydissä, joissa määritellään Suomen suuntaa. Taideyliopisto haastaa eduskuntavaaliehdokkaat pohtimaan kulttuuripolitiikkaa vaalitentissään Sofia Future Farmissa Helsingin Torikortteleissa 26.2. klo 17–19.30. Tilaisuudessa julkistetaan myös taide- ja kulttuurialan eduskuntavaalikampanja, jota koordinoivat Taideyliopiston ylioppilaskunta ja taiteen alan keskusjärjestö KULTA ry. 

Taideyliopiston vaalitenttiin on kutsuttu kulttuuripoliittisista kysymyksistä kiinnostuneita Helsingin vaalipiirin ehdokkaita. Koska haluamme kuulla tuoreita näkemyksiä, tenttiin osallistuu ehdokkaita erityisesti eduskuntaan pyrkivien uusien kasvojen joukosta. 

Panelistit ovat:
- Katju Aro (FP)
- Lotta Backlund (Kok.)
- Tuomas Finne (SDP)
- Mari Holopainen (Vihr.)
- Kaarle Hurtig (RKP)
- Eeva Kärkkäinen (Kesk.)
- Tuulikki Tepora (KD)
- Tuomas Nevanlinna (Vas.)
- Juha Väätäinen (PS)

Tilaisuudessa ehdokkaita tenttaa Laura Köönikkä, joka on Taideyliopiston lehtori, kuraattori ja taideviennin parissa pitkään työskennellyt yrittäjä. 

Tule siis paikalle kuuntelemaan, keskustelemaan ja haastamaan mahdollisia tulevaisuuden päättäjiä! Vaalitenttiä voi seurata suorana lähetyksenä myös Taideyliopiston YouTubessa.

Vaalitentti on osa Taideyliopiston Sofia Future Farmissa järjestämää ohjelmaa. Taideyliopiston ja Sofia Future Farmin vuoden 2018 lopussa käynnistämä yhteistyö synnyttää Torikortteleissa sijaitsevaan kaupunkikeskukseen uudenlaista ohjelmaa ja mahdollistaa kohtaamisia taiteilijoiden, tutkijoiden ja yritysmaailman välillä. Vaalitentti aloittaa myös viikoittaisen Sofia Talk -puheohjelmien sarjan, joka keskittyy uuteen työhön, luovuuteen ja oppimiseen. 

Osoite:
Sofia Future Farm
Sofiankatu 4 C
Helsinki