Tanssin hyvän jäljillä -seminaari

Maanantai, maaliskuu 2, 2020 - 13:00 - 16:30
Teatterikorkeakoulu, Studio 4
Seminaari

Tanssin hyvä -toimintatutkimushankkeen päätösseminaari ja ENIGMA … ja ne toiset näkökulmat -esitys järjestetään 2.3.2020 klo 13:00 – 16:30 Teatterikorkeakoulussa (Haapaniemenkatu 6, Studio 4).

Tutkimushankkeen tuloksista kertovat Tanssin hyvä -tutkijat FT Marja-Liisa Trux ja TanssitT Isto Turpeinen. Kommentaattorina on TanssitT Teija Löytönen (Aalto-yliopisto). Laajempaan kontekstiin sijoittavat puheenvuorot kuullaan professoreilta Keijo Räsänen ja Juha Varto. Osallistujien näkemyksen kertovat tutkimushankkeen fokusryhmän (Tanssilähettiläät) edustajat.

ENIGMA … ja ne toiset näkökulmat -esityksen  työryhmässä ovat tanssija-tutkija Isto Turpeinen, sirkustaitelija-klovni Hanna Terävä (MA) ja kuvataiteilija-muusikko Antti Hämäläinen.

Ohjelma löytyy täältä. Lue lisää seminaarista.

Tervetulleita maksuttomaan seminaariin ovat sekä taidealojen ammattilaiset että tutkijat. Kahvitarjoilu. Pakollinen ennakkoilmoittautuminen. Tilaisuudessa kuvataan dokumenttielokuvaa.

Seminaarin järjestää Teatterikorkeakoulun Esittävien taiteiden tutkimuskeskus (TUTKE) yhdessä Tanssin hyvä -hankkeen kanssa. Tutkimushanke on toiminut vuosina 2017-2020. Elokuvaohjaaja Salla Sorri valmistaa yhteistyössä hankkeen kanssa dokumenttielokuvan, joka valmistuu myöhemmin. Hanketta ovat rahoittaneet JAES ja SKR.