Ojajärvi Blom Ojajärvi

Ojajärvi Blom Ojajärvi -trion musiikissa yhdistyvät lumoava pitkähuilu, iskevä beatboxaus ja folkrock-vaikutteet.

OBO-kollektiivi kuvattuna hitaalla valotusajalla. Hahmot ovat liikkuvaisia kuvassa. Kuvan tausta on musta.
Jimmy Träskelin

Ojajärvi Blom Ojajärvi (OBO) -trion musiikki kumpuaa yläsävelhuilujen kiehtovasta viremaailmasta ja sen inspiroimasta tajunnanvirrasta. Perinnemelodiat ja yläsävelhuilulle sävelletyt tuoreet kappaleet mukautuvat luonnonsävelasteikon lumoavaan tanssiin. Yhtye karistelee pölyt muinaisen suomalaisen yläsävelhuilun, pitkähuilun, harteilta. Trion soinnissa yhdistyvät muinainen luonnonsävelsarjaan pohjautuva yläsävelhuilun melodiikka, citternin folkrock-vaikutteinen riffittely, sekä iskevä beatboxaus. OBO-trion ohjelmisto koostuu sekä pohjoismaisista ja balttialaisista perinnemelodioista että Janne Ojajärven sävellyksistä.

Yhtye sai alkunsa Janne Ojajärven pohdittua suomalaisen yläsävelhuilun eli pitkähuilun vähäistä käyttöä suomalaisissa yhtyeissä. Tämä pitkähuilun suuren potentiaalin haaskaaminen oli saatava loppumaan ja nopeasti olikin OBO-trio kasassa. Yhtyeen musiikki tarjoaa perinnekappaleiden sovituksien lisäksi yksinomaan pitkähuilulle sävellettyjä kappaleita, joka on harvinaista herkkua niin Suomessa kuin koko maailmassa. Trion esikoislevy julkaistiin syyskuussa 2020.

Konsertti on osa Suomen kansanmusiikkiliiton syyskiertuetta.

Esiintyjät

Janne Ojajärvi, pitkähuilut, bassopitkähuilut, laulu
Venla Blom, beatbox, laulu
Joonas Ojajärvi,cittern, laulu

Lisätiedot: Jenni Latva

Ajankohta

10.11.2021 klo 19:00

Sijainti

Kalevan Navetta (Seinäjoki)

Nyykoolinkatu

60100 Seinäjoki

Liput

15/11,50/7

Osta liput

Muut tiedot


Haluamme luoda turvallisen tapahtumaelämyksen myös koronan aikana. Tutustu tästä turvaohjeisiin ennen tapahtumaan saapumista.

Sijainti kartalla

Katso reittiohjeet