Nuo­ri­so­kou­lu­tuk­sen joulukonsertti

Sibelius-Akatemian nuorisokoulutuksen opiskelijat esiintyvät R-talon Konserttisalissa.

Koronapassi vaaditaan kaikissa konserteissa

Etelä-Suomen aluehallintoviraston 2.12.2021 antamaan määräykseen perustuen Sibelius-Akatemian kaikissa tapahtumissa edellytetään koronapassia. Koronapassit tarkistetaan koko yleisöltä kaikissa yli 20 hengen yleisötilaisuuksissamme. Rajoitus koskee Helsingin toimipisteitä. Mikäli sinulla ei ole koronapassia, olet oikeutettu palauttamaan lippusi. Ticketmaster on yhteydessä lipunostaneisiin asiakkaisiin.

Sisäänpääsy jonotusjärjestyksessä, niin kauan kuin paikkoja riittää (korona-aikana: R-konserttisali 275 paikkaa). Sisäänmeno vain alussa ja mahdollisella väliajalla, poistua voi myös esiintyjän vaihtuessa. Ohjelma ja esiintyjät julkaistaan noin viikko ennen tapahtumaa tällä sivulla. HUOM! Muutokset ovat mahdollisia.

Musiikkitalon ja R-talon alalämpiöstä löytyy vartioimattomia ja maksuttomia naulakoita ulkovaatteiden ja suurten laukkujen säilytystä varten, mutta korona-aikana ne voi ottaa myös sisälle saliin.

Lisätietoja: Teppo Koivisto ja Päivi Koivula

Musiikkia, sitä vähän tuoreempaa

Taideyliopiston Sibelius-Akatemian opiskelijat esiintyvät vuosittain yli 700 konsertissa. Kansainvälisesti arvostetun akatemian konsertit avaavat näyteikkunan tulevaisuuden huippuartistien työskentelyyn ja tarjoavat unohtumattomia taide-elämyksiä.

Ajankohta

18.12.2021 klo 15:00 – 17:15

Sijainti

R-talon Konserttisali

Pohjoinen Rautatiekatu 9

00100 Helsinki

Liput

Vapaa pääsy

Muut tiedot


Haluamme luoda turvallisen tapahtumaelämyksen myös koronan aikana. Tutustu tästä turvaohjeisiin ennen tapahtumaan saapumista.

Sijainti kartalla

Katso reittiohjeet