!

Esiintyjämuutos

My West African stories: Adama Cissokho, Sibelius Academy Choir and Global Choir

Sydäntä lämmittäviä lauluja ja tarinoita Adama Foune Cissokhon esittämänä

Matkustukseen liittyvien haasteiden seurauksena konsertissa esiintyy Adama Cissokhon sijasta guinealaissyntyinen Fanta Yayo.

Aiemmin ostetut liput käyvät sellaisenaan.

Lippujen palautuksesta vastaa Ticketmaster Suomi.

Verkkokaupassa luottokorttia, PayPalia tai Klarnaa maksutapana käyttäneiden lipun ostajien ei tarvitse tehdä mitään. Lipun hinta palautetaan ostossa käytetylle maksutavalle automaattisesti.

Mikäli liput on maksettu verkkopankin, Ticketmaster Suomen laskulla, Ticketmasterin lahjakortilla tai ostettu lippukaupasta, pyydämme täyttämään alla olevan lomakkeen palautusta varten 12.1. mennessä.

Palautuslomake: https://1u.fi/8tlYV

Fanta Yayo

Fanta Yayo on guinealaissyntyinen, sittemmin Ruotsiin kotiutunut taiteilija. Vahvana tulkitsijana tunnettu Jali Fanta edustaa ikivanhaa melodisen kerronnallista Mande-laulutyyliä. Entisessä kotimaassaan Guineassa hän esiintyy solistina ja vierailevana tähtenä useissa nimekkäissä kokoonpanoissa: mm. Ballet Matam, Ballet Djoliba, Ballet Wasaso ja Ballets Africains. Tanssijana Fanta Yayo kiertää ympäri Eurooppaa sekä esiintyen että tanssityöpajoja pitäen. Ruotsissa häntä voi kuulla useamman yhtyeen laulusolistina.

Fanta Yayo

Kuvaus

Tämä sydäntä lämmittävä ja poikkeuksellinen konsertti keskittyy länsiafrikkalaiseen perinteeseen, lauluihin ja tarinoihin vierailevan opettajan Adama Foune Cissokhon (Senegal) esittämänä.

Mestarikurssiprojektin loppukonsertti on luotu yhdessä Merzi Rajalan (Global Music -ohjelma, Sibelius-Akatemia) kanssa tuoden yhteisluovia transkulttuurisia lähestymistapoja kuoromusiikkiin ja Maarika Aution kanssa, joka toimi oppaana kulttuuri-ilmaisujen, muusikkojen ja tanssikoreografin välillä.

Adama Foune Cissokho

Adama Foune Cissokho syntyi erittäin arvostettuun Jalikundan Cissokhon musiikkisukuun, Dialy Kemon ja Bintou Konten perheeseen. Musiikkisuku on tunnettu ns. paikallisen Mandikan musiikkitraditiosta, jota tämä suku on harjoituttanut ja kehittänyt jopa 1100-luvulta saakka.

Adama itse on erikoistunut laulamiseen tässä perinteisessä musiikkityylissä. Hän on kysytty kansainvälinen artisti, jolla on ollut useita kiertueita Afrikassa, sekä Euroopassa. Hän on myös perehtynyt Jalin musiikkiitraditioon sekä Länsi-Afrikan tarinankerrontaperinteeseen ja pitää näistä myös mestarikursseja.

Esiintyjät

  • Adama Cissokho
  • Merzi Rajala, kuoron valmennus, sovitukset
  • Maarika Autio, kuoron valmennus, koreografia
  • Global Choir ja Sibelius-Akatemian kuoro yhdessä

Säveltäjänimet

  • M. Rajala, improvisaatio, trad.

Lisätietoja: Susanna Brandt, susanna.brandt@uniarts.fi

Ajankohta

13.1.2023 klo 19:30 – 20:30

Sijainti

Sonore

Mannerheimintie 13a

00100 Helsinki

Musiikkitalo

Stream-linkki

Liput

6,50–18 €

Osta liput

Sijainti kartalla

Katso reittiohjeet