Musiikkitalon kesäkonsertti – SibA Students Go Pride: VIMMA feat. Elsi Sloan

VIMMAn progressiivisessa folkissa ja kalevalaisessa taidepopissa ikiaikaiset melodiat sekoittuvat nuorten helsinkiläismuusikoiden ajatuksiin hektisestä nykymaailmasta, ilmastokriisistä ja luontosuhteesta, utopioita ja tulevaisuudenkuvia rakentaen.

Yhteistyössä Helsinki Pride. Kun Pride-tapahtuman kokoonpanoon liittyy queer-henkilö, muusikko, näyttelijä Elsi Sloan, joka ei haaveile mistään niin kuin ilmastokriisin jälkeisestä lempeämmästä ajasta, on mannerlaattojen paikkaa muuttava vimmainen kokemus taattu.

Esiintyjät:

  • Santeri Kettu, basso
  • Pessi Jouste, viulu
  • Roope Jokinen, viulu
  • Kalle Outila, kitara
  • Aino Kallio, piano

Musiikkitalon terassilla kuullaan ilmaiskonsertteja kesäiltapäivisin keskiviikosta lauantaihin 26.5.-30.7. klo 17!

Konserteissa esiintyvät Taideyliopiston Sibelius-Akatemian lahjakkaat muusikot sekä mielenkiintoisia vierailijoita pop- ja indiekentältä: mm. KUUMAA, Vilma Jää ja Olivera.

Musiikin genret vaihtelevat päivittäin: keskiviikkoisin klassista, perjantaisin jazzia ja lauantaisin maailmanmusiikkia. Muista myös Radio Helsingin kesälive torstaisin – tervetuloa afterworkeille nauttimaan kesäiltapäivistä!

Tutustu koko ohjelmaan.

Ajankohta

2.7.2022 klo 17:00 – 18:00

Sijainti

Musiikkitalon ulkoterassi

Mannerheimintie 13a

00100 Helsinki

Musiikkitalo

Liput

Vapaa pääsy

Muut tiedot


Haluamme luoda turvallisen tapahtumaelämyksen myös koronan aikana. Tutustu tästä turvaohjeisiin ennen tapahtumaan saapumista.

Sijainti kartalla

Katso reittiohjeet