Musiikkitalon kesäkonsertti – Ruut Eleonoora, sopraano & Reetta Järä, piano

Duo Ruut Eleonoora (sopraano) ja Reetta Järä (piano) ovat työskennelleet yhdessä vuodesta 2019 alkaen.

Lied-musiikissa duoa kiinnostaa erityisesti sen moniulotteisuus ja ihmisyyden tutkiminen musiikin kautta. Heitä onkin kiitelty eloisasta ja mukaansatempaavasta otteesta esityksissään. Duoa ovat liedin parissa ohjanneet muun muassa Ilmo Ranta, Heikki Pellinen ja Angelica Kirschlager.

Ruut Eleonoora opiskelee Taideyliopiston Sibelius-Akatemiassa oopperakoulutuksen maisteriohjelmassa ja syksyllä 2022 hän laulaa Ensimmäisen naisen roolin Mozartin oopperassa Taikahuilu. Reetta Järä opiskelee Taideyliopiston Sibelius-Akatemian pianokamarimusiikin ja liedin koulutusohjelmassa. Syksyllä 2021 duo osallistui kansalliseen Helsinki Lied -kilpailuun saavuttaen semifinaalipaikan.

Duoa kiinnostaa erityisesti pohjoismainen ja saksalainen lied-musiikki, sekä nykymusiikki. Näitä kaikkia tullaan kuulemaan konsertissa.

Esiintyjät:

  • Ruut Eleonoor, sopraano
  • Reetta Järä, piano

Musiikkitalon terassilla kuullaan ilmaiskonsertteja kesäiltapäivisin keskiviikosta lauantaihin 26.5.-30.7. klo 17!

Konserteissa esiintyvät Taideyliopiston Sibelius-Akatemian lahjakkaat muusikot sekä mielenkiintoisia vierailijoita pop- ja indiekentältä: mm. KUUMAA, Vilma Jää ja Olivera.

Musiikin genret vaihtelevat päivittäin: keskiviikkoisin klassista, perjantaisin jazzia ja lauantaisin maailmanmusiikkia. Muista myös Radio Helsingin kesälive torstaisin – tervetuloa afterworkeille nauttimaan kesäiltapäivistä!

Tutustu koko ohjelmaan.

Ajankohta

13.7.2022 klo 17:00 – 18:00

Sijainti

Musiikkitalon ulkoterassi

Mannerheimintie 13a

00100 Helsinki

Musiikkitalo

Liput

Vapaa pääsy

Muut tiedot


Haluamme luoda turvallisen tapahtumaelämyksen myös koronan aikana. Tutustu tästä turvaohjeisiin ennen tapahtumaan saapumista.

Sijainti kartalla

Katso reittiohjeet