Musiikkitalon kesäkonsertti – Kaisa Mäensivu Trio

Kontrabasson, vibrafonin ja rumpujen yhdistelmä luo hurmaavan soundin, jonka ympärille kolme huippumuusikkoa saavat aikaan vaikuttavan ja svengaavan kokonaisuuden.

Kansainvälisestikin maineikkaan nuoren polven basisti Kaisa Mäensivun kokoamassa triossa on vankkaa kokemusta ja näkemystä: Grammy-palkittu newyorkilaisrumpali Joe Peri on levyttänyt Tony Bennettin kanssa, ja vibrafonisti Severi Pyysalo on työskennellyt Sarah Vaughnin kanssa. Mäensivun loistokkaasti bassolinjoillaan johtaman yhtyeen ohjelmisto koostuu trion originaalisävellyksistä sekä raikkaista versioista jazzklassikoista. Yhtyeen musiikkia kuullaan myös Kaisa Mäensivun levyllä Hand Picked (Flame Jazz Records 2021).

“Kaisa Mäensivu Trion konsertissa tuntui tapauksen hytinä, ja lauluosuuksien tulokulma oli kauttaaltaan henkilökohtainen”
-Matti Komulainen, Turun Sanomat

Esiintyjät:

  • Kaisa Mäensivu, kontrabasso
  • Severi Pyysalo , vibrafoni
  • Joe Peri, rummut

Musiikkitalon terassilla kuullaan ilmaiskonsertteja kesäiltapäivisin keskiviikosta lauantaihin 26.5.-30.7. klo 17!

Konserteissa esiintyvät Taideyliopiston Sibelius-Akatemian lahjakkaat muusikot sekä mielenkiintoisia vierailijoita pop- ja indiekentältä: mm. KUUMAA, Vilma Jää ja Olivera.

Musiikin genret vaihtelevat päivittäin: keskiviikkoisin klassista, perjantaisin jazzia ja lauantaisin maailmanmusiikkia. Muista myös Radio Helsingin kesälive torstaisin – tervetuloa afterworkeille nauttimaan kesäiltapäivistä!

Tutustu koko ohjelmaan.

Ajankohta

22.7.2022 klo 17:00 – 18:00

Sijainti

Musiikkitalon ulkoterassi

Mannerheimintie 13a

00100 Helsinki

Musiikkitalo

Liput

Vapaa pääsy

Muut tiedot


Haluamme luoda turvallisen tapahtumaelämyksen myös koronan aikana. Tutustu tästä turvaohjeisiin ennen tapahtumaan saapumista.

Sijainti kartalla

Katso reittiohjeet