Musiik­ki­ta­lon ke­sä­kon­sert­ti – Hanna Ryynänen, kantele

Soolomusiikissaan Hanna Ryynänen heittäytyy Saarijärven kanteleen sävyrikkaan soinnin inspiroimana improvisaation vietäväksi.

Mitä kuulen? Miten kuuntelen? Soitanko minä vai soittaako musiikki minua?

Erilaisten äänenvärien tutkiminen ja soittotapojen kokeellinen käsittely ovat keskeisessä roolissa Hannan musiikissa. Kantele hämmästyttää kuulijansa monipuolisuudellaan, kun Hanna venyttää instrumenttinsa soinnillisia äärirajoja pehmeästä rajuun ja meditatiivisesta perkussiiviseen soittoon.

Hannan vahva instrumentalismi ja ilmaisuvoimainen läsnäolo avaavat ovia musiikillisiin maailmoihin, joissa kokonaisvaltainen kuunteleminen tarjoaa loputtomasti yllättymisen mahdollisuuksia niin yleisölle kuin muusikolle itselleen.

Esiintyjät:

Hanna Ryynänen, kantele

Musiikkitalon terassilla kuullaan ilmaiskonsertteja kesäiltapäivisin keskiviikosta lauantaihin 26.5.-30.7. klo 17!

Konserteissa esiintyvät Taideyliopiston Sibelius-Akatemian lahjakkaat muusikot sekä mielenkiintoisia vierailijoita pop- ja indiekentältä: mm. KUUMAA, Vilma Jää ja Olivera.

Musiikin genret vaihtelevat päivittäin: keskiviikkoisin klassista, perjantaisin jazzia ja lauantaisin maailmanmusiikkia. Muista myös Radio Helsingin kesälive torstaisin – tervetuloa afterworkeille nauttimaan kesäiltapäivistä!

Tutustu koko ohjelmaan.

Ajankohta

30.7.2022 klo 17:00 – 18:00

Sijainti

Musiikkitalon ulkoterassi

Mannerheimintie 13a

00100 Helsinki

Musiikkitalo

Liput

Vapaa pääsy

Muut tiedot


Haluamme luoda turvallisen tapahtumaelämyksen myös koronan aikana. Tutustu tästä turvaohjeisiin ennen tapahtumaan saapumista.

Sijainti kartalla

Katso reittiohjeet