Musiik­ki­ta­lon ke­sä­kon­sert­ti – Duo le Jargon: Bach meets Piazzolla & Pihlajamaa

Duo Le JarGon on kahden kunnianhimoisen ja temperamenttisen harmonikansoittajan Sini Strömin ja Sonja Vertaisen muodostama duo.

Veli Kujalan opissa marinoituneet ja Sibelius-Akatemiasta valmistuneet sitkeät muusikot aloittivat yhteisen musisoinnin silkasta taiteen tekemisen ilosta ja palkeiden puhkumisen tuomasta yhteydestä, ja sillä polulla kaksikko on edelleen. Klassisen koulutuksen omaavat soittajat vievät kuulijan taidokkaasti Bachin polyfoniseen maailmaan, Piazzollan taipuisaan tangoon, sekä perinteiseen suomalaiseen harmonikkamusiikkiin á la Pihlajamaa. Notkeat sormet sekä puhkuvat palkeet takaavat tunnelmallisen kepeän hetken musiikkitalon terassilla. This is Bach meets Piazzolla & Pihlajamaa!

Esiintyjät:

  • Sini Ström, harmonikka
  • Sonja Vertainen, harmonikka

Ohjelma:

  • Lasse Pihlajamaa: Höyhen ilmassa, Helisevä puro
  • Merikanto/Pihlajamaa: Kesäillan valssi
  • Astor Piazzolla: Oblivion, S.V.P, Tanti anni prima
  • J.S. Bach: Osia teoksesta Partita no. 6 e-molli, osia teoksesta Partita no. 4 D-Duuri

Musiikkitalon terassilla kuullaan ilmaiskonsertteja kesäiltapäivisin keskiviikosta lauantaihin 26.5.-30.7. klo 17!

Konserteissa esiintyvät Taideyliopiston Sibelius-Akatemian lahjakkaat muusikot sekä mielenkiintoisia vierailijoita pop- ja indiekentältä: mm. KUUMAA, Vilma Jää ja Olivera.

Musiikin genret vaihtelevat päivittäin: keskiviikkoisin klassista, perjantaisin jazzia ja lauantaisin maailmanmusiikkia. Muista myös Radio Helsingin kesälive torstaisin – tervetuloa afterworkeille nauttimaan kesäiltapäivistä!

Tutustu koko ohjelmaan.

Ajankohta

15.7.2022 klo 17:00 – 18:00

Sijainti

Musiikkitalon ulkoterassi

Mannerheimintie 13a

00100 Helsinki

Musiikkitalo

Liput

Vapaa pääsy

Muut tiedot


Haluamme luoda turvallisen tapahtumaelämyksen myös koronan aikana. Tutustu tästä turvaohjeisiin ennen tapahtumaan saapumista.

Sijainti kartalla

Katso reittiohjeet